Blitse tent geeft jou authentiek vakantiegevoel

Redactie 25 mrt 2017 Entertainment

Het is tijd om je zomervakantie te boeken. Het blijft steeds langer licht en de vrouwen beginnen zich schaarser te kleden, dan weet je wel hoe laat het is en dat je snel moet handelen voordat alles vol zit en je veroordeeld bent tot een goor resort waar Russen ‘s avonds laat hun handdoekjes alvast over de ligbedjes rond het zwembad draperen.

Dat wil je niet, je wilt ook weleens rust en genieten van de vrije tijd waar je zo hard voor hebt gewerkt. Of je wilt je kop eraf zuipen, in dat laatste geval zouden wij adviseren niet verder te lezen.

In de Verenigde Staten zijn grote commerciële hotelketens actief die het liefst het hele land volpompen met 4-sterren eenheidsworst hotelletjes waar je een lauw ontbijt naar binnen kunt werken. Gelukkig zijn er staten en regio’s die beter beschermd zijn tegen dit soort praktijken en waar je nog kunt genieten van het authentieke, ruige Amerika. Daar waar een cowboyfilm of natuurdocumentaire zo zou kunnen worden opgenomen.

Sonoma, Vail, Yellowstone, Hudson Valley in New York, en Texas Hill Country zijn zomaar wat gebieden waar je lekker kunt kamperen en geen last hebt van andere toeristen. Ga eens in een mooie tent van Collective Retreats overnachten.

Je hoeft natuurlijk niet een gigantisch stuk te reizen om vervolgens op een luchtbedje te slapen. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien. De bedjes liggen beter dan je eigen bank na een lange vrijdagavond en de sfeer is bijna fijner dan tijdens een Victoria’s Secret-show. Hier wil jij wel een nachtje slapen.

 

Hi Consumption

Reageer op artikel:
Blitse tent geeft jou authentiek vakantiegevoel
Sluiten