De blender is het ideale stukje keukengereedschap voor de man

redactie 24 okt 2018 Entertainment

Het is 2018, dus het niet gek als je als man keukenbaas bent. Toch blijf je een X en een Y-chromosoom hebben en dat betekent dat je van snel en simpel houdt. Daarom is de blender het ideale stukje keukengereedschap voor jou.

Eiwitshake

Je begint je dag ’s ochtends als je met tegenzin jezelf weer richting de sportschool beweegt. Om voor goud te gaan moet je eiwitten in je mik stouwen. Joel Beukers heb je weleens rauwe eieren zien vreten. Om niet over je nek te gaan ga jij voor een andere eiwitbom. Je maakt dus gewoon een lekkere eiwit shake. Eenvoudig te maken door wat eiwitpoeder, een banaantje, een beetje havermout en een beetje oploskoffie bij elkaar te pleuren. Beetje water erbij zodat het zich makkelijker een weg naar je maag vindt en klaar is Kees.

’s Middags begin je toch zin te krijgen in wat lekkers. Weer pak je de blender erbij. Je flikkert er een handjevol aardbeien, een banaan en wat yoghurt in en je hebt een milkshake waar de McDonald’s niet aan kan tippen.

Soepie

Als de avond valt krijg je toch trek in een lekker soepie. Nu gooi je gewoon een paar tomaten, wat crème fraîche en een plasje bouillon in de blender. Mix het allemaal tot een vloeibaar geheel en voilla, je hebt een tomatensoepje dat je alleen nog hoeft op te warmen waar zelfs Gordon Ramsey van zegt: ‘fuck, that’s good’.

Nu jij

Nu hoef je alleen nog een van deze wonderlijke keukenattributen aan te schaffen. Kijk gewoon effe op kookwinkel.nl. Hier heb je keuze uit heel veel blenders. Dus, als je eens wat verandering wil in die shitload aan ovenpizza’s die je er nu nog wekelijks doorheen jaagt, ga dan eens denken over zo’n super handige mixmachine. Wie weet sta jij dan binnenkort ook je eigen creaties op te slurpen.

Reageer op artikel:
De blender is het ideale stukje keukengereedschap voor de man
Sluiten