Win een gratis arcadehal gamesessie bij Blast Galaxy voor jou en je vrienden

Redactie 15 Jun 2019 Entertainment

Het regent deze zomer meer dan ons lief is, dus ruilen we de strandbedjes noodgedwongen in voor de bioscoop. Of de arcadehal. Arcadehal? Is dat even toevallig dat we een paar gamesessies bij Blast Galaxy in Amsterdam mogen weggeven!

Wellicht (her)ken je de plek, want het is (ook niet geheel toevallig) de plek waar wij de shoot met Social Media Prinses Sophie Milzink hebben georganiseerd. Nog steeds krijgen wij vlinders in onze buik, kriebels in onze knuistjes want, och wat een fijne dag was dat. De combinatie van een knappe vrouw op een arcade speelmotor blijft eentje om bij weg te zwijmelen. Brooom broom broom, I want you in my room!

We hebben niet alleen genoten van Sophie, ook de hal zelf was werelds. Jij kan daar dus ook een avondje gaan gamen, want wij geven 2×3 gamesessie weg bij Blast Galaxy. Kun je met een gerust hart met een lege buik naar vertrekken, want niemand minder dan Nghia maakt daar de beste chicken wings en loaded Vietnamese fries van het land. Potje bier erbij en je hebt een topavond.

Winnen?

Tag de twee vrienden waarmee je een gezellig dagje wil gamen gaan onder de Facebookpost. Oh en vergeet niet om @blast_galaxy te volgen op Instagram! Oh enne, heb je die FHM500 nou al? Wat? Hoe vaak moeten we het nou nog zeggen. Bestel ‘m hier online (als ze er nog zijn) en anders moet je bij Etos of Kruidvat naar binnen lopen.

Reageer op artikel:
Win een gratis arcadehal gamesessie bij Blast Galaxy voor jou en je vrienden
Sluiten