In Call of Duty: Black Ops V beland je in de Koude Oorlog

redactie 13 Aug 2019 Entertainment

Op Twitter wordt door gebruiker LongSensation beweert dat ontwikkelaar Treyarch in 2020 met Call of Duty: Black Ops V komt. Volgens de werkwijze van Activision zou Sledgehammer  volgend jaar aan de beurt zijn, maar door gedonder binnen die studio moet Treyarch eerder in actie komen.

Activision laat drie ontwikkelaars werken aan nieuwe CoD-games, zodat elke ontwikkelaar binnen drie jaar weer een nieuwe game kan afleveren. Volgend jaar is het dus eigenlijk de beurt aan Sledgehammer Games en de geruchten gaan al als een malle de ronde. Er lijkt namelijk nogal gedonder te zijn bij de studio waardoor Treyarch eerder dan verwacht bij moet springen. Vandaar dat een nieuw Black Ops deel voor de hand ligt.

Koude Oorlog

Het speelt zich dus af tijdens de Koude Oorlog, je moet denken aan een periode van ruim 40 jaar. Je zult vechten tijdens de Vietnamoorlog en in Korea. De campaign wordt nog donkerder dan Modern Warfare. Dat betekent dus dat de singleplayer terug is die eerder plaats heeft gemaakt voor Battle Royale. Voorlopig kunnen we dit jaar nog genieten van Call of Duty: Modern Warfare en de keiharde multiplayermodes.

Reageer op artikel:
In Call of Duty: Black Ops V beland je in de Koude Oorlog
Sluiten