Bitcoin daalt enorm na aardschok in cryptoland

Afgelopen week was voor de cryptofanaten toch wel een erg verdrietige week, want bijna alle munten daalden en de afslachting van LUNA zal nog wel even nadreunen binnen de cryptocommunity. Even stond Bitcoin zelfs op minder dan 26.000 dollar, een absoluut dieptepunt in de afgelopen maanden.  

Oké, even genoeg gehuild. De cryptomarkt is niet overleden, er zijn nog genoeg kansen om knaken te pakken. Gebruik natuurlijk wel altijd je je natuurlijke verstand. Handel niet met geld wat je niet kan missen en verdiep je eerst in eventuele investeringen.

QREDO

Op het moment van schrijven is LUNA officieel van Binance gehaald. Rapper KSI is 2,8 miljoen kwijt door de extreme daling van Luna en is het eigenlijk vooral schrikken in de cryptowereld. Gelukkig is er wel wat herstel zichtbaar. Munten als QREDO zijn nu wellicht een interessante investering. De coin stond lang boven de vier dollar, maar is door alle commotie omtrent crypto gedaald naar ongeveer 0,80 dollarcent. Het mooie van deze coin is dat je veel kan verdienen met staking, maar dat is natuurlijk altijd een gok. QREDO is een project dat is ontworpen om gebruikers te helpen hun digitale activa met hoge beveiliging te beheren. Waar je dacht dat Binance al goed beveiligd was, is dit nog niks vergeleken met QREDO. Door deze extreem goede beveiliging kunnen eventueel ook de extreem grote handelaren overtuigd worden van de veiligheid van crypto.

De toekomst

Het is moeilijk om in de glazen bol te kijken en een voorspelling te doen. Wat we wel kunnen zeggen is dat het voor de toekomst niet ondenkbaar is dat Bitcoin nog een keer de bodem op gaat zoeken. Dat biedt natuurlijk ook kansen. Wat we wel kunnen zeggen is dat je geduld moet houden. Heb je nou veel crypto en daalt alles? Raak niet paniek. Sowieso is het goed om te benadrukken dat je altijd moet handelen met geld wat je kan missen, zo ben je nooit afhankelijk van eventuele verliezen. Ook kan je een bot het werk voor je laten doen. Als je meer info wil, dan raden we je aan om stockhax.com te checken de laatste updates en nieuws.

Reageer op artikel:
Bitcoin daalt enorm na aardschok in cryptoland
Sluiten