Volgende week kunnen we in Nederland indoor bijlwerpen

Redactie 17 mei 2018 Entertainment

Heb jij nog wat losse frustratie opgeslagen zitten in je hart en moet dit er even keihard uit je lichaam geworpen worden? Goed dat je dit artikel dan leest, want we hebben de oplossing voor je gevonden, vriend. Vanaf woensdag 23 mei kun je eindelijk indoor bijlwerpen in Nederland.

Dit geweldige idee komt van Sanne Post en Gijs Geers uit Delft. Zij kwamen al vaker in aanraking met deze sport. “Bowlen en darten kennen we inmiddels wel. Tijdens onze reizen kwamen wij in aanraking met indoor bijlwerpen en we wisten het meteen: dit is dé nieuwe hit voor groepen.”

Proefgooien

Bijlwerpen is een vrij bekende sport in Engeland en de Verenigde Staten. Het is dus een beetje gek dat het nog niet is komen overwaaien naar Nederland. Gelukkig waren daar Sanne en Gijs. Als je geen ervaring hebt met het werpen van vlijmscherpen bijlen, no worries. Je mag eerste even trainen met een professional en dan mag je met de grote mensen in het vak trainen. De Urban Axe Throwing-vestiging opent op 23 mei haar deuren in Delft. Er staan ook nog drie andere vestigingen op de planning die geopend gaan worden. Zo kun je in augustus gaan werpen in Amsterdam, in november in Rotterdam en in februari 2019 in Utrecht.

Who said Urban Axe Throwing is just for men? #urbanaxethrowing #delft #axethrowing #bijlwerpen #axe #nederland #target #babe #girls #watl #bullseye #fun #bedrijfsuitje #bijl #hakbijl #uitje #experience #unleasthebeast

A post shared by Urban Axe Throwing (@urbanaxethrowingnederland) on

Reageer op artikel:
Volgende week kunnen we in Nederland indoor bijlwerpen
Sluiten