Man balanceert biertje op zijn hoofd tijdens Champions League potje

redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Lang leek het er op dat Schalke gisteren aan het langste eind zou trekken in de wedstrijd tegen de Engelse grootmacht, Manchester City. De sfeer was daarom opperbest in de Veltins-Arena. Zoals de Duitsers het gewend zijn, wordt een feestje gevierd met bier. Genoeg te vieren met de voorsprong tegen één van de grootste clubs uit Engeland, dus dat wordt zuipen.

Het liefst haal je dan zoveel mogelijk biertjes tegelijk. In het stadion kan namelijk nogal druk zijn bij de bar en twee keer lopen behoort niet tot de mogelijkheden. Deze Schalke-fan liet gisteren tijdens de wedstrijd wel een heel bijzonder trucje zien om een extra biertje mee te kunnen nemen. Wat een koning!

Biertje?

Het is bewonderenswaardig. De rust, de beheersing… Het is briljant. Het beste van de avond was niet op het veld te aanschouwen, maar op de tribune. Zie hier hoe deze voetbalfan met uiterste precisie een goudgele rakker op zijn kale bats vervoerd. Wat heerlijk droog dit. Volgens mij hebben we onze ‘man of the match’ te pakken. Wel jammer voor deze meneer dat zijn cluppie op de valreep nog met 3-2 ten onder ging.

Reageer op artikel:
Man balanceert biertje op zijn hoofd tijdens Champions League potje
Sluiten