Je kan nu bieden op de auto’s van alle Real Madrid spelers

Mocht je in de markt zijn voor een nieuwe auto, dan moet je nu even goed opletten. We kennen BMW natuurlijk van de brute auto’s die ze de weg op knallen, maar ze zijn ook trotse sponsor van voetbalclub Real Madrid. We zitten alweer een tijdje in het nieuwe voetbalseizoen dus voor BMW een reden om alle auto’s waar de sterspelers vorig jaar in hebben gereden, weer in de verkoop te doen. Want ja, waarom ook niet.

De auto’s van de Real Madrid spelers zijn alweer een jaartje oud, dus de hoogste tijd om ze weer in te ruilen voor een gloednieuw model. Hadden wij die luxe maar. Het zorgt er wel voor dat je als fan binnenkort wel in de auto van Vinicius Junior rond zou kunnen rijden, wedden dat je dan de blits maakt bij je vrienden?

Foto: BMW Foto: BMW

Auto’s Real Madrid spelers

Op de site van BMW kan je vanaf nu bieden op de auto’s van de wereldsterren. Je kan zelf kiezen van welke speler jij het bakbeestje wil overnemen. Ga jij voor de strakke i4 van (ex-Real Madrid speler) Karim Benzema, of flaneer jij liever rond in de brute iX van Toni Kroos? De keus is helemaal aan jou. Het zijn allemaal elektrische auto’s, dus een retourtje tankstation hoef je ook niet meer te maken. Ook lekker. Mocht je de gelukkige eigenaar worden van een brute BMW van een van de voetballers, kan je je wel gaan klaar maken voor een kleine roadtrip. De kans is groot dat je je nieuwe bak in Spanje moet komen ophalen, wij hebben het donkerbruin vermoeden dat je de navigatie naar Madrid moet instellen.

Foto: BMW

Kosten

Al is het wel verstandig om een volle portemonnee naar de veiling mee te nemen, want goedkoop zullen we auto’s niet zijn. Toptalent Eduardo Camavinga rijdt de goedkoopste auto van de ploeg, waar je vanaf 73.800 euro op kan bieden. Kost wat, maar dan heb je wel een auto waar misschien wel de toekomstig ballon d’or winnaar in heeft gereden. Heb je altijd een goed verhaal om te vertellen in ieder geval, dat is ook wat waard.

Kans is klein dat je met deze auto’s een kat in de zak koopt, want BMW is opvallend transparant bij de advertenties. Zo krijgen we te zien hoeveel de auto in waarde is gedaald, wanneer de auto de fabriek heeft verlaten en niet geheel onbelangrijk, hoeveel kilometers de sterren erin hebben rondgescheurd. Je krijgt dus het complete plaatje te zien, netjes hoor van de Duitse autoboer. Wil je je binnenkort dus wanen als een voetballende superster? Je weet waar je moet zijn!

Reageer op artikel:
Je kan nu bieden op de auto’s van alle Real Madrid spelers
Sluiten