Beveiliger springt in moshpit tijdens optreden van Stormzy op TRNSMT Festival

redactie 15 Jul 2019 Entertainment

Vaak zijn beveiligers niet zo chill in de omgang. Snappen wij best hoor, ze doen gewoon hun werk. Alleen als er dan eentje op het internet eentje opduikt die meegaat in de goede sfeer van een festival vinden wij dat toch mooi. Dat geldt ook voor deze guy die in een kolkende moshpit springt om uiteindelijk zijn dans moves te showen.

Skippy Arnott filmt het hele gebeuren:  “There was a moshpit and some guys started dancing in it. This security guy walked in the middle and the crowd started egging him on to dance and then he busts out those moves. It was mad, we were seeing Stormzy at TRNSMT and he was playing ‘Crown’. I’ve never seen a security guard that cool before.” Het lijkt er eerst op dat hij de groep tot de orde wil roepen, maar later knalt hij er een paar hele zieke breakdance moves uit.

Zo snel als de beveiliger kwam, was hij ook weer verdwenen volgens Skippy: “After he finished, the crowd went crazy and started jumping about. The mosh pit was about to happen and he comes in the middle after the crowd started egging him on, after a few folk were doing wee dance moves in it. Rest of the set was 10/10. Highlight of my day was seeing Stormzy at the end – big fan of Stormzy from the beginning.

Uiteindelijk wordt de Tweet zelfs opgepakt door Stormzy. Hij retweet de video en daardoor wordt het festival nog meer memorabel voor Skippy dan het al was. Geniale actie van deze beveiliger, geef die man opslag!

Reageer op artikel:
Beveiliger springt in moshpit tijdens optreden van Stormzy op TRNSMT Festival
Sluiten