7 beste vrienden kopen mansion om samen oud te worden

redactie 14 Jul 2019 Entertainment

Sommige mensen zeggen dat je maten je soulmates zijn. Vrienden voor het leven. Hoe chill is het dan om met deze gasten samen te wonen? Je hele leven lang. Een groep Chinese vriendinnen ziet dit wel zitten. De vrouwen kopen samen hun droomhuis in China, zodat ze er samen oud kunnen worden. Dit is toch de droom van elke vriendengroep?

Wat allemaal begon als een grap is echt werkelijkheid geworden voor de zeven beste vriendinnen. Zij kopen samen een mansion in de suburbs van Guangzhou (Guangdong, China). Ze hebben het huis gerenoveerd zodat ze hier samen oud kunnen worden. Living the dream!

Dikke mansion

De vrouwen hebben zo’n miljoen yuan (£462,000) uitgegeven aan het opknappen van de mansion. Het herenhuis heeft drie verdiepingen, glazen ramen van de vloer tot aan het plafond, een grote keuken en natuurlijk een zwembad. Want wat is een mansion zonder zwembad? Het indrukwekkende huis heeft zeven slaapkamers en is omgeven door rijstvelden in een schilderachtig dorp ongeveer 70 km van het stadscentrum.

Een team een taak

De vrouwen zijn allemaal in de dertig en zijn al twintig jaar lang vriendinnen. Ze hebben elkaar via het werk leren kennen. De vriendinnen hebben een pact gesloten. Iedereen moet een bepaalde skill onder de knie te krijgen die nuttig is voor het pensioenleven. Denk aan: koken, groente verbouwen, muziek spelen en traditionele Chinese geneeskunde.  Want ja, you better be prepared toch.

Check hier het leuke optrekje van de bestfriends.

    
      
   
Reageer op artikel:
7 beste vrienden kopen mansion om samen oud te worden
Sluiten