Dit zijn de beste spelers uit de Eredivisie op EA Sports FC 24

Het nieuwe voetbalseizoen is alweer een tijdje geleden van start gegaan en dat betekent ook een nieuwe FIFA game, althans, betekende. Sinds dit jaar is de naam voor het eerst in de franchise haar bestaan veranderd naar EA Sports FC 24. Een hele mond vol, maar we zijn vooral benieuwd naar wie de beste spelers uit onze vaderlandse competitie zijn. En vooral: wie we kunnen gebruiken in Ultimate Team dit jaar.

Ook dit jaar zit de Eredivisie weer in de populairste voetbalgame op aarde. Gelukkig maar, anders zou de game voor de Nederlandse fans een stuk minder interessant zijn. De ratings van alle spelers in de game zijn gisteren onthuld en wij zijn benieuwd wie nu de beste speler is uit de competitie. Zal er een speler van Ajax met deze eer ervandoor gaan, of mag titelfavoriet PSV dit seizoen de beste speler afleveren?

Ratings EA Sports FC 24

We kunnen deze vraag gelijk al beantwoorden met een anticlimax: het is een gelijkspel. Steven Berghuis en Gerónimo Rulli van Ajax en de pijlsnelle Hirving Lozano van PSV hebben alle drie dezelfde beoordeling gekregen: 81. Niet verkeerd. Verder zien we David Hancko van Feyenoord en nieuwe aankoop van Ajax Josip Sutalo terugkomen in de top vijf. De traditionele top drie, Ajax, PSV, Feyenoord, lijken dus de hofleveranciers van de beste spelers uit de competitie, iets wat ook niet heel vreemd is natuurlijk. Al scoren AZ-doelman Mathew Ryan, voormalig international Jasper Cillessen van NEC en de Duitse sluitpost van FC Twente Lars Unnerstal ook veel punten van EA. Keepers worden in ons land dus opvallend hoog ingeschat dit jaar.

Releasedatum

We kunnen in ieder geval niet wachten om onze vrienden weer een vernederend jantje te geven op het digitale voetbalveld. Op 29 september kunnen we weer beginnen aan het voetbalfestijn, al kunnen mensen die een pre-order hebben geplaatst al een weekje eerder aan de slag.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste spelers uit de Eredivisie op EA Sports FC 24
Sluiten