Dit zijn de beste sekstoys om mee op reis te nemen

Het is altijd weer lastig om te bedenken wat je meeneemt op vakantie. Paspoort check? Tandenborstel check? Genoeg onderbroeken check? Wauw, je hebt gewoon alles. Lekker, pik. Tot je op je favoriete zonbestemming aankomt en bedenkt dat alle sekstoys nog thuisliggen. En wat is nu een goede vakantie zonder een beetje spanning in de slaapkamer? Of je ze nu bent vergeten of bewust niet mee hebt genomen, in bed gaat het niet heel sappig worden. Dus zetten wij samen met Willie.nl in dé speeltjes voor op vakantie even op een rijtje. Willie’s sexpert en FHM500-kandidaat Jamy Joy Sens kiest haar favorieten! 

1.Luchtdrukvibrator

Jamy Joy: “Sowieso luchtdruk! Die gaat altijd mee.” Een luchtdrukvibrator is een krachtige vibrator die de clitoris stimuleert met luchtdrukgolven. Die sterke pulsaties zorgen voor een ervaring die nergens anders mee te vergelijken is. Het gebruik is heel makkelijk. Je plaatst het mondje om de clitoris om zo een klein vacuüm te creëren. Vervolgens heeft het apparaat een zuigend en pulserend effect, zodat je de clitoris stimuleert zonder direct contact. Ofwel: een absolute must. Waar ter wereld je ook bent. De Premium luchtdrukvibrator van Willie Toys is dertig minuten waterdicht tot een meter diepte. Zo kun je dus vrolijk van bil gaan in de douche of in bad. En ja. Ook in de zee.

2. Diamond buttplug

Jamy Joy: “De Diamond buttplug gaat eigenlijk ook altijd mee. Het formaat kan geen reden zijn en de buttplug zorgt al-tijd voor extra sensatie.” Als je deze niet meeneemt, weten wij het ook niet meer.Wij raden dit exemplaar aan. De diamant geeft een luxe gevoel en door zijn kleine formaat is hij ideaal voor mensen die beginnen aan hun anale avonturen. Of om mee te nemen. Vandaar.

3. Skewing Love Egg

Jamy Joy: “Deze is makkelijk mee te nemen én makkelijk om elke situatie op vakantie een beetje extra spannend te maken. (Of je nou uit eten gaat of lokale highlights bezoekt).” Oftewel: een klassieker. En wederom, voor het formaat hoef je hem niet thuis te laten. Dit eitje met afstandsbediening stimuleert de g-spot met rotaties. Heerlijk voor thuis, maar ook om een date net iets spannender te maken. Dankzij de afstandsbediening ligt de controle dan volledig in handen van de partner. Er wordt beloofd dat de afstandsbediening een groot bereik heeft. De afstandsbediening van het eitje heeft een bereik van zo’n 10 meter. Dus niet genoeg voor als de een op vakantie is en de ander thuisblijft, maar wel genoeg voor in het vliegtuig, mocht je geen plekken naast elkaar hebben, maar wel binnen een paar rijen verderop.

4.Een erotisch partnerspel

Jamy Joy: “Ik heb ‘m een keer meegenomen toen we een weekendje weggingen. Dat was echt a-mazeballs! Die vrijpartij gaat in m’n top 3”, vertelt ze. Ideaal dus voor een romantische avond in Italië. Eerst lekker uiteten met een goede fles wijn en daarna thuis de sensatie opzoeken met dit spel.” Hij past iets minder makkelijk in je handbagage maar tijdens een roadtrip mag dit niet ontbreken. Wij kunnen Ultiem Verlangen van Tease Please enorm aanraden.

Dus, doe er je voordeel mee en maak je vakantie nog heter dan ‘ie al wordt! Kijk voor jouw favoriete vakantiespeeltjes bij Willie.nl.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste sekstoys om mee op reis te nemen
Sluiten