Dit zijn de beste goedkope smartphones

Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe mobiel, maar een goede en goedkope telefoon is nog niet altijd makkelijk te vinden. Een iPhone van over de 1.000 euro is ook wel overdreven. Wij hebben even voor je uitgezocht welke telefoon je nou het beste kan aanschaffen zonder dat je veel geld kwijt bent.

Er zijn zo ongelofelijk veel telefoonmerken tegenwoordig, dat het soms wat onoverzichtelijk kan worden. Daarom hebben wij even handig een aantal mobieltjes op een rij gezet zodat je handig kan kijken welke het beste voor jou is.

Abonnement

Voordat we naar de telefoons gaan, is het ook handig om te kijken naar een goed abonnement. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Of je ‘m nou sim only zakelijk of privé de telefoon gebruikt. Een telefoon is pas écht goedkoop als je ook het juiste abonnement erbij neemt.

Samsung Galaxy A34

Eén van de telefoonmerken die we allemaal wel kennen is Samsung. Laten zij nou ook een goede betaalbare telefoon hebben. Met de Samsung Galaxy A34 weet je zeker dat je goed zit. De Samsung is een mooie midrangesmartphone en nog waterdicht ook. Verder wordt de telefoon ondersteund met 4k-filmen. Dus voor foto’s of filmpjes met goede kwaliteit is het zeker de moeite waard om deze aan te schaffen. Je kunt systeemupdates uitvoeren tot het eerste kwartaal van 2028. Dus hij gaat zeker nog een tijdje mee. Voor een prijs van zo’n 280 euro kan deze al van jou zijn.

Redmi Note 12 Pro

Dit is misschien een merk waar je zo 1-2-3 niet gelijk aan denkt, maar de Redmi is zeer degelijke telefoon. Het heeft een luxe uitstraling, maar de prijs is daarentegen niet erg duur. De mobiel ligt lekker in de hand, is spatwaterdicht en heeft een goede accuduur. Ideaal dus als je veel onderweg bent, want de hele tijd je telefoon opladen is nogal irritant. Tot 2027 kan je updates uitvoeren m.b.t. je software. De prijs? Je betaalt rond de 240 euro voor deze gadget.

OPPO A58

Oppo is een innovatief merk. Wat ons betreft een koopje deze telefoon. De OPPO A58 is écht goedkoop voor de dingen die de telefoon biedt. Dit model heeft in de Benelux het grootste scherm (6,72 inch), de hoogste resolutie (2400×1080 pixels), de nieuwste versie van Android (13) en de laagste prijs. Daarnaast is de mobiel spatwaterdicht en beschikt het over een accu die lang meekan. Voor 150 euro ben je al trotste eigenaar van deze telefoon.

Redmi 12C

Heb je nou een klein budget, maar wil je graag een smartphone in handen krijgen, dan is de Redmi 12C een goede oplossing. Een helder scherm, goede kleurweergave, voldoende opslagruimte, wat wil je nog meer? Ook heeft de telefoon onder meer een koptelefoonaansluiting, geheugenkaartlezer en vingerafdruklezer. De prijs van deze telefoon blijft zelfs onder de honderd euro. Het prijskaartje bedraagt namelijk zo’n 94 euro.

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste goedkope smartphones
Sluiten