Bellofresco exporteert de lekkerste wijnen naar ons landje

redactie 12 jun 2016 Entertainment

De jonge Italiaanse wijnboer Alberto Pezzuoli heeft voor Nederland gekozen om als eerste land zijn bizar lekkere lambrusco’s én pignoletto uit te proberen. Die namen klinken heel fancy, maar vergis je niet: het gaat hier om ambachtelijke boerenwijnen waar je echt geen fijnproever voor hoeft te zijn. Een feestje voor iedereen die van een wijntje houdt, want dit goddelijke nectar, dat onder de noemer Bellofresco wordt geëxporteerd, is gemaakt van de beste druiven én kent en relatief hoog alcoholpercentage. Geschikt voor zowel de levensgenieters onder ons als de zuiplappen. En geloof ons: deze topkwaliteit is in niets te vergelijken met  die zoete supermarktmeuk die je gewend bent.

De wijnen komen uit de legendarische fijnproeversstreek Emilia-Romagna. Je weet wel, die plek waar ook je lasagna, tortellini en pancetta vandaan komt. De flessen worden gebotteld in Maranello, het beroemde gebied dat we allemaal kennen van Ferrari. Verhip, wat is Italië toch een fantastisch land. We krijgen spontaan zin van een bord lasagna op een terras met zo’n lekker koud Bellofresco-wijntje erbij. Lang leve de zomer!

Gruwelijke dorst gekregen? Je kunt deze topkwaliteit wijnen bestellen via www.bellofresco.nl. Ook heel geschikt voor een romantisch avondje met the missus.

Reageer op artikel:
Bellofresco exporteert de lekkerste wijnen naar ons landje
Sluiten