Disneyster Bella Thorne regisseert haar eerste film die verschijnt op Pornhub

redactie 15 Aug 2019 Entertainment

Bella Thorne lijkt er alles aan te doen om van haar imago als Disney-sterretje af te komen. De actrice debuteert als regisseur met haar korte film: Her & Him. De film gaat in september in première en verschijnt daarna ook op Pornhub vanwege de hoeveelheid seksscènes.

Bella kan je kennen van de Disney Channel-reeks Shake It Up. Ze acteerde ook nog in andere films en series, zoals de Netflix-films You Get Me en The Babysitter. Maar de actrice wilt een hele andere richting op. Ze staat deze keer niet voor de camera, maar gaat voor een plek achter de camera als regisseur. De film Her & Him gaat over, niet heel verrassend, een man en een vrouw die binnen een relatie vechten om dominantie. Volgens de 21-jarige actrice gaat het niet zozeer om de seks, maar is het een maatschappelijk thema dat nu speelt. Toch noemt Bella de opnames “nogal interessant”, omdat de seksscènes die ze heeft geschoten allemaal echt zijn. De acteurs hadden dus echt seks op de set. “Dat heb ik nog nooit eerder gefilmd.” vertelt ze in een interview.

Pornhub

Dat is ook gelijk de reden waarom de erotische film op de pornowebsite Pornhub komt. Corey Price, vicepresident van Pornhub, was onder de indruk van de creativiteit en verbeeldingskracht van Bella. ‘Her & Him is een modernistisch, seksueel expliciete beschrijving à la Romeo en Julia van twee tragische geliefden die een ongebreideld seksueel verlangen naar elkaar hebben.’

De film gaat in september in première op het Oldenburg Film Festival in Duitsland. Daarna zal hij te zien zijn op Pornhub Premium.

Reageer op artikel:
Disneyster Bella Thorne regisseert haar eerste film die verschijnt op Pornhub
Sluiten