Bella Hadid en Naomi Campbell stelen de show in nieuw ondergoed van Calvin Klein

redactie 14 Aug 2019 Girls

Calvin Klein Underwear heeft een nieuwe campagne gelanceerd en dan zitten wij bij FHM als vanzelfsprekend op de allereerste rij om verslag te doen. Ook deze keer hoeven we jullie niet teleur te stellen want topmodelen Bella Hadid en Naomi Campbell weten in onze hoofden te kruipen met deze denderende en dampende shoot.

Bella is natuurlijk geen onbekende van ons en heeft al meermaals bewezen tot de absolute buitencategorie te behoren als het gaat om de mooiste vrouwen op deze wereld. Het is dan ook geen verrassing dat ze zowel uitdagend als klassiek en mooi voor de camera weet te poseren. Deze vrouw gaat de komende jaren alleen maar populairder worden.

FHM-Bella Hadid
MYCALVINS

Laten we vervolgens de shoot van Campbell onder handen nemen. Hoewel Naomi de 50 bijna bereikt heeft, is dat aan niets af te zien. Haar leeftijd lijkt totaal niet uit te maken en met het verstrijken van de tijd wordt de schoonheid van dit topmodel eigenlijk alleen maar groter en groter. Het ondergoed van Calvin Klein heeft nog nooit zo goed gezeten als bij deze prachtige dames.

 

 

 

Manners

Reageer op artikel:
Bella Hadid en Naomi Campbell stelen de show in nieuw ondergoed van Calvin Klein
Sluiten