Bekostig je sneakerverslaving in de spiksplinternieuwe schoenen top-5

Ach jongens, wat zijn we na het paasweekend weer gezegend met een hele berg mooi schoeisel. We zijn de berg overhoop gaan halen om het beveterde kaf van het koren te scheiden. we hebben weer vijf parels van schoenen gevonden voor jullie hoor. we krijgen positieve feedback van jullie als het gaat om de selectie van de schoenen en dat doet ons goed. Voorlopig stoppen we niet met de wekelijkse lijst voor de sneakerheads onder ons. Ook deze week hebben we wederom een primeur: de eerste Jordan schoen ooit op de lijst is en feit!

Nike Air Shibusa.

 

De Air Shibusa draait om één ding: eenvoud. De schoen is vernoemt naar het Japanse woord voor eenvoud en bij het zien van de sneaker begrijp je waarom. Het is een mix van slof, basketbalschoen en een casual sneaker. Met het minimalistische design en de flamboyante zool is het een stuk schoen dat absoluut in het oog springt.

Clarks Originals Trigenic Flex.

Clarks gaat ontzettend lekker. Naast de karaktaristieke Desert Boot die de tand der tijd heeft weten te doorstaan heeft het schoenenmerk ook voldoende dope sneakers. Neem nou de Trigenix Flex: het eeuwenoude idee van de moccasin compleet in de mix gegooid. Met een upper war de gemmidelde indiaan wel bekend mee is en een drie-delige zool die meebeweegt met de poezelige voet van de drager is dit een absolute top schoen.

Palladium x SSUR*PLUS.

Natuurlijk hebbenw e ook weer een brute collabo voor jullie in de aanbieding. Deze week is die van de hand van het schoenenmerk met de stevige, doch hippe, stappers en het Russische kledingmerk SSUR*PLUS. Voor de samenwerking is de inspiratie gevonden in de nachtelijke skyline van New York. We weten niet of jullie Tom Clancy’s The Division al eens hebben gespeeld maar de schoenen geven ons een apocalyptisch gevoel, op de beste manier mogelijk.

Adidas NMD Chukka ‘Vintage White’.

Adidas blijft ons maar doodgooien met heerlijke stapper, iets waar we alles behalve over klagen. Ze hebben ons nu gezegend met de witte versie van de chukka variant van het, nu al klassieke, NMD silhouet. Met deze schoen vindt je de ultieme balans tussen sneaker en nette schoen. Overal naartoe te dragen en een absolute eyecatcher.

Jordan Wolf Grey/Vachetta Tan.

Het doet ons grote deugd om wederom een nieuwe primeur in onze lijst te verwelkomen. Het is namelijk voor het eerst ooit dat we een Jordan in onze lijst hebben opgenomen. Hulde! Ze komen lekker binnen met een klassiek kleurenschema en een soepele schoen. Hij is net even wat subtieler dan de gemmidelde Air Jordan en dat waarderen we.

Reageer op artikel:
Bekostig je sneakerverslaving in de spiksplinternieuwe schoenen top-5
Sluiten