Woedend liefje beklad Mercedes-AMG G63 op de PééCéé Hooftstraat

We mogen geen nepnieuws verspreiden, maar deze bekladde Mercedes is vermoedelijk versiert door een boze ex-vriendin. Helaas kunnen we dit nog niet met zekerheid bevestigen, maar met teksten als ‘was ‘t lekker klootzak’ kunnen we een redelijk goede voorspelling doen. Dus mannen mocht je ongelukkig zijn in je relatie en een dikke bak hebben, wees gewoon eerlijk en ga uit elkaar. 

De auto met Duits kenteken stond gisterenmiddag geparkeerd op de P.C. Hooftstraat. Normaal gesproken wordt zo’n wagen al veel gefotografeerd, maar dit exotische exemplaartje was niet te missen. De wagen is beklad met neongroene teksten waarin wordt gesuggereerd dat de eigenaar niet loyaal is geweest aan zijn partner. Het oeroude gezegde over karma blijkt ook nu weer waar.

Bekladde Mercedes-AMG G63

Onze maten van AT5 gingen effe langs om verslag te doen en de reacties op straat zijn dan ook geweldig. Eerlijk is eerlijk, wie z’n billen brandt, moet op de blaren zitten, zo vinden ook de mensen op straat. Op de wagen zijn verschillende teksten geschreven en van de eigenaar en zijn auto wordt niks heel gelaten. Heel de wereld mag weten wat voor een ‘teringlijer’ de eigenaar is. “Er zit een verhaal achter natuurlijk”, zegt een voorbijganger. Ze merkt ook op dat de auto een Duits kenteken heeft. “Je vraagt het je af. Het lijkt alsof iemand wraak wil nemen, maar dan op een Duitse auto. Ik kan er dus geen sluitend verhaal van maken, dus het is wel spannend. “Sommige mensen in de straat vragen zich af of de eigenaar misschien is vreemdgegaan, gezien de teksten. Een andere voorbijganger denkt dat de eigenaar de auto niet meer komt ophalen nu er zulke teksten opstaan. “Ik denk dat ie hem lekker laat staan.” Misschien maar beter ook, want met deze auto wil je niet gezien worden, hehe.

Reageer op artikel:
Woedend liefje beklad Mercedes-AMG G63 op de PééCéé Hooftstraat
Sluiten