Bekijk hier de exclusieve sexy foto’s van OnlyFans model en influencer Lexy Panterra

Of je haar nu kent als de ‘Twerk Queen’ of als rapper Virgin Lex, Lexy Panterra heeft zojuist een belangrijke mijlpaal bereikt op OnlyFans. Zonder volledig naakt te posten heeft Sexy Lexy het aantal van maar liefst 580.000 abonnees bereikt. Deze topprestatie van Lexy is een record, haar account is namelijk het eerste account dat door de 500.000 abonnees brak. 

Bekijk hier wat je kunt verwachten van haar feed via deze exclusieve foto’s.

Sexy Lexy steelt de show

Ze was de eerste die een videoclip op OnlyFans plaatste (met de toepasselijk titel ‘OnlyFans’) en daarnaast blijft ze haar abonnees een  kijkje achter de schermen geven. Of het nu een voorproefje is van haar pinup-kalenderopname, een video van haar nachtelijke rooksessie met jacuzzi of een in bikini geklede foto op een superjacht.

Haar succes op het online platform kan ze wel verklaren: “Ik denk dat ik het zo goed doe op OnlyFans omdat ik niet bang ben om mezelf te zijn. Ik geef mijn abonnees een kijkje in mijn werkelijke leven, zonder het te filteren.”

“Ik doe iets bijzonders en zal dat blijven doen. Het is altijd het beste om anders te zijn en op te vallen! Ik heb nu mijn eigen managementbedrijf en ik vind het geweldig om andere vrouwen mijn wegen te leren en hen te helpen groeien en geld te verdienen met hun platforms.”

Volg Lexy Panterra op Only Fans hier.

 

Reageer op artikel:
Bekijk hier de exclusieve sexy foto’s van OnlyFans model en influencer Lexy Panterra
Sluiten