Begin de dag goed met deze sexy foto’s van Instagram babe Katrina Kelly

Redactie 24 mrt 2018 Girls

We voelen kriebels in onze buik en vlindertjes wanhopig heen en weer spartelen als we in de prachtige ogen van Instagram hottie Katrina Kelly kijken.  Zij was zo vriendelijk om een paar schitterende foto’s te delen om onze dag zo een stuk kleurrijker en vrolijker te maken. Het vrouwelijk lichaam moet immers geprezen worden boven al het andere, zeker als het er zo uit ziet als bij Katrina Kelly.

Deze bevallige dame is geboren in het Amerikaanse San Francisco. Daar spendeerde ze de nodige jaren om uiteindelijk naar de gokstad van de wereld te verhuizen: Las Vegas. Daar woont ze nog steeds en is ze de eigenaar van een productiebedrijf. Ze werkt daarnaast bij de Encore Beach club en in het Wynn hotel & casino.

Modellen carrière

Vrij als een vogeltje voelt ze zichzelf wanneer ze voor de camera poseert. Zo poseerde ze eerder al voor de FHM Indonesië en Filipijnen. Daarnaast was ze te zien in de Sports Illustrated en Maxim. Als kers op de taart heeft ze ook nog is in de Playboy USA gestaan.

Een dame die sexy is en een sterk zakelijk instinct heeft. Met Katrina Kelly heb je het complete plaatje, een mooie vrouw die van aanpakken die voor zichzelf kan zorgen. Om het helemaal mooi te maken: ze is ook nog eens dol op pizza. Als dat geen droomvrouw is.

Photographer: Steven Bagley IG: @bagleyphoto_ Makeup: Alysia T. IG: @aly416
Phorographer: unknown
Photographer: Steve Vuoso IG: @stevevuoso Makeup: Alysia T. @aly416
Photographer: Xander Angeles IG: @xanderangeles
Katrina Kelly
Photographer: Xander Angeles IG: @xanderangeles

Hello ☀️

A post shared by Kat Kelley (@thekatkelley) on

Foto: Photographer: Xander Angeles IG: @xanderangeles 

 

Reageer op artikel:
Begin de dag goed met deze sexy foto’s van Instagram babe Katrina Kelly
Sluiten