Warner Bros. onthult releasedatum en titel van Beetlejuice 2

Raad eens welk opwindend nieuws er net is verschenen? Warner Bros. heeft officieel alles bekendgemaakt over de releasedatum en titel van ‘Beetlejuice 2’ – en dat komt dit najaar!

Dus stel je voor: je scrollt door je socials en BAM! Daar is hij dan: een onheilspellende poster die de terugkeer van onze favoriete geest het meest plaagt. September 2024 is de datum die je in je agenda moet noteren, en de titel is zo iconisch als maar kan: Beetlejuice Beetlejuice. Ja, ze gingen voor de dubbele dosis bovennatuurlijke charme.

Aankondiging

De officiële sociale mediakanalen van Warner Bros. en de film hebben beide deze griezelige onthulling ontketend, vergezeld van een onderschrift dat je bijna uitdaagt om het nog een keer te zeggen: “Durf het nog een keer te zeggen. #Beetlejuice #Beetlejuice – Alleen in de bioscoop vanaf 6 september. ”

Heerlijke cast

Maar wacht, er is meer! Het OG-team maakt een comeback: Michael Keaton, Winona Ryder en Catherine O’Hara hernemen hun rollen. En houd je popcorn vast, want op het feest zijn nieuwe gezichten aanwezig, zoals Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci en Justin Theroux. Het is een met sterren bezaaid feest.

Tim Burton

En voor het geval je het je afvroeg: Tim Burton, de maestro achter het origineel uit 1988, zit weer in de regisseursstoel en produceert naast Plan B van Brad Pitt. Het is als een reünie van de coolste geesten in Hollywood!

Voorproefje

Nu is de plot gehuld in mysterie (serieus, strakker dan het gestreepte pak van Beetlejuice), maar hier is een voorproefje: Jenna Ortega zou de dochter van Winona Ryder uit de eerste film spelen, en Willem Dafoe? Hij wordt een onderwereldagent. Over intrigerende wendingen gesproken!

Om de spanning nog groter te maken, is het scenario in de bekwame handen van Al Gough en Miles Millar, de meesterbreinen achter Ortega’s recente project Wednesday. Je weet dus dat het een wilde rit gaat worden.

Dus, markeer 6 september in je agenda, bereid je voor op een filmische reis naar het hiernamaals met Beetlejuice Beetlejuice.

Reageer op artikel:
Warner Bros. onthult releasedatum en titel van Beetlejuice 2
Sluiten