Eerste beelden Sonic film gelekt en ze zijn teleurstellend

redactie 7 mrt 2019 Entertainment

Het internet heeft altijd pijlsnel een oordeel klaar als het gaat om nieuwe games, animé of kekke reboots van oude titels. Zo ook met de nieuwe Sonic The Hedgehog-film van Paramount Pictures. Het was al een poosje bekend dat de blauwe egel uit het SEGA universum zijn debuut zou maken op het grote scherm. Maar, helaas beloven de eerste (gelekte) beelden niet veel soeps. 

Paramount Pictures nam het op zich om de nostalgische mascotte een plaats te geven in een real-life film. Helaas blijkt dit een regelrechte ramp. Er zijn namelijk beelden opgedoken van dit project en eehm… het ziet er niet uit. Het lijkt op een genetisch gemanipuleerde wezel, die jarenlang in het riool heeft moeten overleven. Check de beelden en beoordeel zelf.

Gelekte Sonic the Hedgehog footage
Foto: Leaked landing page for the Sonic the Hedgehog movie Afbeelding: Gelekte beelden Sonic the Hedgehog movie
Gelekte Sonic the Hedgehog footage
Foto: Leaked style guide for the Sonic the Hedgehog movie Afbeelding: gelekte Sonic the Hedgehog film beelden

Paramount speelt spelletje mee

Paramount kreeg al snel door dat Sonic-fans nogal kritisch zijn. Na de bekendmaking van de nieuwe film, werd Paramount overspoelt met meme’s. De boze fans zaten niet stil en uitten hun frustratie op een creatieve manier. Amateurs designers gingen namelijk aan de haal met de nieuwe Sonic-animatie. Met wat aanpassingen maakten ze ‘m een stuk mooier dan de professionals. Zie een voorbeeld hieronder.

Sonic Memes

Oorspronkelijke vader Sonic niet blij

Het lijkt er op dat één van de oorspronkelijke makers van de supersonische speeddemon niet blij is. Zo kreeg bedenker Yuji Naka lucht van de gelekte footage en vindt ‘ie ze in zijn woorden, ‘Niet mooi’. Hier is de vertaling van Yuji-San’s tweet. “I feel like, with this Sonic here, visually, the important thing to look at is the head and body ratio and the roundness of the abdomen. I wonder if they couldn’t have balanced them a little bit better.”

 

Reageer op artikel:
Eerste beelden Sonic film gelekt en ze zijn teleurstellend
Sluiten