Beau uit Haarlem pompte 8.000 euro in FIFA 19

redactie 28 Sep 2019 Entertainment

FIFA is life. Dit is voor Beau uit Haarlem wel heel erg van toepassing. Hij gaf namelijk 8000 euro uit aan het spelletje FIFA 19. Dit allemaal natuurlijk voor het best mogelijke team op de populaire game-mode ultimate team. Lekker gewerkt pik!

Lekker geld pompen

Terwijl de meeste van ons al kunnen zeiken over de prijs bij aanschaf van de game, want die is al 60 euro. Ja, jongens het zijn skere tijden hé. Doet Beau daar gewoon een schepje boven op (kuch, een behoorlijke schep). Met een investering van 8000 euro probeerde Beau zijn team te verbeteren. Nu alleen maar hopen dat die ook nog een beetje kan spelen, want zou toch zielig zijn als die met zo’n investering elk potje Jantje krijgt. Het maakt Beau ook niks uit die blijft gewoon lekker geld pompen.

Alle tijd van de wereld

Nu denk je natuurlijk, die man speelt de hele dag FIFA en doet niks anders. Dat dachten wij ook, maar niks is minder waar. Beau zegt in een interview met VICE het volgende: “Ik speel ook niet eens overdreven veel, ik denk ongeveer drie of vier uurtjes per dag. Ik heb ook nooit de Weekend League afgemaakt, omdat ik een eigen snackbar runde, Friet van Piet. Daarnaast werkte ik ook nog bij mijn pa in de vishandel, dus ik was vaak wel tachtig uur in de week aan het werk.” Werken doet Beau dus wel gewoon. Het is alleen wel jammer dat al die zwaar verdiende euro’s verdwijnen in de zakken van geanimeerde poppetjes. Het is ook maar net waar je je geld aan wil uitgeven.

Geen stress

“Als mijn vriendin zag dat ik er zo veel geld op gooide, riep ze weleens: ‘Jezus, doe nou eens normaal, idioot!’ 800 euro op een dag aan pakketjes besteden. Beau ziet het probleem niet. Om het even in perspectief te plaatsen. Je kunt met 8000 euro een hele dikke reis maken naar elke bestemming, een auto kopen of jezelf trakteren op een nieuwe Rolex. Maar een goed team of FIFA is natuurlijk ook hartstikke leuk! Wij houden ons hart vast, want FIFA 20 is net uit. Zet hem op Beau.

 

Reageer op artikel:
Beau uit Haarlem pompte 8.000 euro in FIFA 19
Sluiten