Brabants huis met Bavaria-tuinhuis razendsnel verkocht aan de gelukkigste man ooit

Met pijn in het hart namen wij een paar maanden terug afscheid van Fundatoppers als vaste rubriek. Aan al het goede komt een eind, maar deze parel konden we jullie echt niet onthouden. Natuurlijk kunnen smaken altijd verschillen. Maar hoe je het ook went of keert, een achtertuin met een gigantische bar is fantastisch. Degene die dit huis in het Brabantse Helmond heeft gekocht zal dan ook enorm in zijn nopjes zijn. Als we zijn vrienden waren, zouden we wel weten waar de barbecues zijn deze zomer.

De keurige inrichting aan de binnenkant maakt dit rijtjeshuis natuurlijk ook gewoon aantrekkelijk voor een koper die niet van bier houdt. Toch denken wij dat degene met het hoogste bod een goed gevoel krijgt van een goed glas Spa Goud.

Bavaria-tuinhuis

Al met al heeft het Helmondse rijtjeshuis uiteindelijk maar drie weken op Funda gestaan. Wij snappen dat maar al te goed, want pareltjes als deze zijn zeldzaam. We gaan jullie natuurlijk geen seconde vervelen met de binnenkant van het woonhuis. Daarom trekken we maar meteen de achterdeur open, zodat we het kunnen gaan hebben over het mooiste tuinhuis ter wereld.

Foto: Funda

Je wordt direct begroet door een enorm uithangbord van Bavaria. De gemetselde jacuzzi die daar onder ligt is uiteraard blauw geschilderd. Onder de overkapping vind je vervolgens een loungebank, uiteraard gemaakt van lege Bavaria-kratjes. Daarnaast staat ook de tv op een meubel van lege kratjes. De koelkast, waarin ongetwijfeld vele liters Bavaria koud gelegd gaan worden, is overigens volledig beplakt met dopjes van het Brabantse bier. Als je denkt dat daarmee het interieur van dit Bavaria-tuinhuis helemaal compleet is heb je het mis. Aan de muur prijkt namelijk ook nog een dartbord zodat de nieuwe eigenaar lekker een pijltje kan gaan gooien.

Helaas is dit fantastische huis ondertussen al verkocht. Je kan natuurlijk altijd proberen om het Bavaria-tuinhuis ’s nachts met een hijskraan uit de achtertuin te stelen. Die stunt gaat je sowieso niet lukken. Wij moedigen het in ieder geval niet aan.

Foto’s: Funda

Reageer op artikel:
Brabants huis met Bavaria-tuinhuis razendsnel verkocht aan de gelukkigste man ooit
Sluiten