Battlefield V krijgt WOII level in Rotterdam

Het is weer tijd voor een sprong terug in de tijd want Battlefield V staat voor de deur. Waar de vorige game ons meenam naar de bemodderde loopgraven van de eerste wereldoorlogen gaan we in dit spel naar de gebombardeerde straten van Rotterdam tijdens wereldoorlog twee. De trailer is hier en die ziet er zeer indrukwekkend uit. Wij zijn benieuwd of Battlefield, Call of Duty zijn WW2 game, kan overtreffen.

In de nieuwe game kunnen we de singleplayer war stories weer spelen die we kennen van Battlefield 1. Daarnaast kunnen we een nieuwe multiplayer mode verwachten waarin je je eigen team kan samenstellen. Het spel wordt een stuk tactischer waarin je je soldaten, wapens en voertuigen op je eigen speelwijze kunt aanpassen.

Rotterdam

In het spel worden we weer meegenomen naar verschillende plekken in de wereld. Zo spelen missies zich af in Noord-Afrika, Noorwegen maar ook in ons eigen Rotterdam.

In de Grand Operations-modus moet je vier verschillende fases (dagen) spelen. Hoe goed je een fase speelt heeft effect op hoe moeilijk de volgende fase is. Als je veel manschappen bijvoorbeeld verliest in fase 2, zal je in fase 3 met een minderheid kampen.

Release

Battlefield V zal vanaf 19 oktober te verkrijgen zijn voor Xbox One, Playstation 4 en PC. Gamers die niet tot dat moment kunnen wachten hebben de mogelijkheid om een Deluxe Edition aan te schaffen. Hiermee kunnen ze het spel al vanaf 16 oktober spelen. Als dat nog niet vroeg genoeg voor je is kan je met een EA Access en Origin Access een Play First Trial doen op 11 oktober.

Trailer

Wij kijken erg uit naar deze game, de beelden zien er haarscherp en sick uit. Het thema geeft ons een beetje een Inglorious Bastards feeling. Oordeel zelf maar:

 Foto: EA DICE

 

Reageer op artikel:
Battlefield V krijgt WOII level in Rotterdam
Sluiten