Met de Barsys 360 maak je met één druk op de knop een perfecte cocktail

We hebben de ultieme toevoeging voor je keuken gevonden: de Barsys 360. Dit is een slimme cocktailmaker waarmee je met één druk op de knop de perfecte cocktail tevoorschijn tovert.

Onze technologie wordt steeds geavanceerder, van elektrische auto’s tot robots als serveerders. Ook op het gebied van cocktails staat de innovatie absoluut niet stil. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Barsys 360?

De Barsys 360 is een musthave voor de cocktailliefhebber

Het merk Barsys is al langer bezig met het maken van cocktailmachines, denk dan aan de Barsys 2.0+ en de Barsys Coaster. Met dit apparaat overtreft Barsys zichzelf wederom.

Hoe het werkt? Simpel. Je hoeft slechts de ingrediënten toe te voegen, verbinding te maken met de app van Barsys op je smartphone of tablet en vervolgens kan je kiezen wat voor cocktail je wil. Er is een aanbod van duizenden vooraf gecreëerde recepten, maar je kan ook een eigen mix maken. Dit gaat allemaal zonder dure producten die je speciaal voor dit apparat moet kopen. Je hebt dus voldoende aan ieder merk en fles. Het is mogelijk om zes verschillende ingrediënten per cocktail te gebruiken. Ook kan je kiezen voor de recepten van allerlei beroemde mixers en bars afkomstig uit heel de wereld. Bovendien geeft de app je aanraders op basis van wat je het vaakst drinkt.

Vanaf 15 augustus is het apparaat verkrijgbaar op de website van Barsys voor minder dan 500 euro.

Reageer op artikel:
Met de Barsys 360 maak je met één druk op de knop een perfecte cocktail
Sluiten