Handige Harry bouwt eigen bar van pallets in zijn tuin

redactie 3 Aug 2019 Entertainment

Sommige handige Harry’s hebben geen super geavanceerde materialen nodig om een gruwelijk bouwwerk in elkaar te knutselen. Dat bewijst Paul Nowak wel. Hij bouwt namelijk een hele toffe bar in zijn tuin van een aantal houten pallets. Het ziet er echt heel vet uit. 

Je hebt er af en toe van die creatievelingen bij die bijvoorbeeld zelf gewoon even een zwembad besluiten te maken en Paul heeft dus bedacht een eigen barretje in elkaar te timmeren. Een likje verf en wat versiering ertegenaan en je ziet niet eens meer dat het pallets zijn joh.

Bouw

Paul heeft eerst zoveel mogelijk pallets verzameld. Als wij even snel kijken zijn het er toch al gauw een stuk of twintig. Nadat hij al het materiaal had verzameld, kostte het hem in totaal twee dagen om zijn eigen bar in elkaar te knallen. Best netjes. Zeker als je bedenkt dat het hem bij elkaar slechts 112 dollar heeft gekost, ongeveer 100 euro dus. Geen geld toch voor een eigen privé bar? De meeste materialen waren gratis, alleen had hij voor het dak wat extra’s nodig en de verf kostte hem natuurlijk centen.

Bar

Uiteraard knalt hij ook wat apparatuur in de bar, zal ‘ie ook wel niet gratis gekregen hebben. Zo zie je twee taps staan en heeft hij achter de bar ook nog een koelkast om zijn andere drankjes koel te houden. Paul is altijd geïnteresseerd geweest in houten bouwwerken, hij zou hier dan ook graag zijn beroep van willen maken. Hij heeft hier alleen wel een startkapitaal en dus een sponsor voor nodig. Als we zo kijken naar dit hoogstandje moet het vast wel goed komen met Paul en zijn twee rechterhanden.

Reageer op artikel:
Handige Harry bouwt eigen bar van pallets in zijn tuin
Sluiten