Gruwelijke sneaker van BAPE x adidas NRTN-pack dropt in april

Tadu Taduu, het sneakeralarm is weer afgegaan! Deze keer hebben wij een schoentje van adidas in petto met een heel jungle-achtig thema. We hebben het over de nieuwe release van de adidas NRTN in samenwerking met BAPE.

Niet lang geleden bracht het duo BAPE en adidas een nieuwe versie uit van het iconische Stan Smith-model. Nu komen ze met twee nieuwe colorways van adidas. Dit sneakermodel heeft een grote impact gehad in de wereld van skatecultuur en maakt nu dus in april een indrukwekkende comeback.

BAPE

In april maken deze geweldige sneakers hun entree in twee opvallende colorways: ‘Sand’ en ‘Shadow Green’. De samenwerking tussen het Japanse label BAPE (A Bathing Ape) en adidas blijft een gouden combinatie, zoals blijkt uit hun nieuwste collab. BAPE, opgericht door Nigo in 1993, vierde in 2023 zijn 30-jarig bestaan met de release van de adidas Stan Smith, die een groot succes bleek te zijn. Nu lijkt het erop dat dit dynamische duo deze lijn dit jaar voortzet.

BAPE

NRTN-model

Voor hun volgende knallende samenwerking hebben ze het NRTN-model uit de kast getrokken, ook wel bekend als de Lawsuit (LWST). Deze sneaker was een tijdje van de radar verdwenen, maar maakte eerder in 2024 een comeback met nieuwe colorways. Nu slaan ze de handen ineen met het merk voor een collab waarbij het iconische ABC-motief wordt omarmd.

BAPE

Premium

De sneaker komt binnenkort uit in de opvallende colorways ‘Sand’ en ‘Shadow Green’. Deze sneakers zijn gemaakt van een mix van canvas, suède en leer voor een premium uitstraling. De herkenbare adidas strepen prijken op het middenpaneel, terwijl het adidas logo trots op de tong te vinden is. Op de hiel vind je het iconische BAPE-logo voor een extra dosis streetwear stijl.

Scoren?

Het BAPE x adidas NRTN-pack komt uit in april 2024. De exacte releasedatum is nog een mysterie. Blijf de Adidas-website in de gaten houden!

Reageer op artikel:
Gruwelijke sneaker van BAPE x adidas NRTN-pack dropt in april
Sluiten