De onschuldige Bambi wordt omgetoverd tot vraatzuchtige moordenaar in horrorfilm

Het was al een tijdje bekend, maar gisteren is dan ook eerste teaser van de film uitgekomen. Bambi: The Reckoning is veranderd in een bloeddorstig monster. Het beest is niks vergeleken met de lieve Disney-verhaaltjes waar we het hert van kennen. Zet de popcorn maar vast klaar voor de spannende en toch wel bijzondere film.

Dit najaar moet de film te zien zijn in de bioscoop. We moeten dus nog even geduld hebben om de horrorversie van Bambi te aanschouwen. Tegen die tijd zijn er gelukkig nog genoeg andere films waar we van kunnen genieten.

Bambi: The Reckoning

In deze film word je door regisseur Dan Allen meegenomen naar de donkere kanten van de bossen. In deze lugubere bossen is een mensetend monster die je liever niet wil tegenkomen. De film probeert je de stuipen op het lijf te jagen door de vele schrikmomenten. Dat wordt dus nagelbijtend in de bioscoopzaal zitten.

Niet de eerste

Het is niet voor het eerst dat er een horrorversie wordt gemaakt van een Disney-personage. In 2023 kwam al Winnie The Pooh: Blood and Honey uit. Hierin is het schattige beertje veranderd in een monster. Eind mei wordt hiervan zelfs de tweede film al van verwacht. Daar wordt het niet bij gelaten. De beroemde Mickey Mouse krijgt ook al zijn eigen horrorfilm. Het lijkt er dus op dat filmmakers de smaak te pakken hebben om van deze lieve wezens bloeddorstige monsters te maken.

Waarom al deze films?

De reden dat deze films zo veel worden gemaakt tegenwoordig is omdat het relatief weinig geld kost. Daarnaast zijn de rechten van de boeken waar deze films op zijn gebaseerd nu behoren tot het publieke domein. Makers kunnen dus gelijk hun gang gaan als ze een film willen produceren. Iets van toestemming vragen hoeft dus niet meer.

Bambi: The Reckoning zal dit najaar te zien zijn in de bioscopen.

Reageer op artikel:
De onschuldige Bambi wordt omgetoverd tot vraatzuchtige moordenaar in horrorfilm
Sluiten