Kickbokslegende Badr Hari maakt binnenkort eindelijk comeback in de ring

Badr Hari maakt 7 oktober zijn langverwachte comeback in de kickbokswereld. Het gaat plaatsvinden in het Bulgaarse Burgas, en we moeten zeggen dat we super opgewonden zijn om de Marokkaanse Golden Boy weer in actie te zien. Tijdens GLORY 89 neemt hij het op tegen heavyweight Uku Jürjendal.

Het is een tijdje geleden sinds we Badr voor het laatst in actie hebben gezien. Hij heeft een behoorlijke periode van inactiviteit gehad vanwege blessures en andere problemen, maar nu lijkt hij weer helemaal fit en klaar om te knallen.

Rockster van het kickboksen

Dus, waarom is dit nou zo’n big deal? Nou, Badr Hari is gewoon een legende in de kickbokswereld. Zijn gevechten zijn altijd episch en zitten vol actie. Hij staat bekend om zijn verwoestende knock-outs en zijn acties buiten de ring. Hij is een soort rockster van het kickboksen. Weet je nog hoe indrukwekkend Badr Hari was in zijn prime? Zijn gevechten waren altijd legendarisch, en hij heeft een enorme schare fans over de hele wereld. Het is voor de vechtsportliefhebber echt geweldig nieuws dat hij weer in de ring stapt.

Terugkeer van een icoon

Natuurlijk, Badr heeft in het verleden zijn deel van controverse gehad, laten we dat niet vergeten. Maar laten we hopen dat hij dit keer gefocust blijft en zich concentreert op wat hij het beste kan: vechten in de ring. Het is altijd opwindend als een sporticoon terugkomt na een pauze, en wij denken dat Badr Hari nog veel in petto heeft voor ons, en dat op 37-jarige leeftijd. Dus laten we onze vingers kruizen en ons voorbereiden op wat ongetwijfeld een onvergetelijk gevecht zal zijn.

Afgelast

Hari zou eigenlijk al eerder de ring instappen. Afgelopen 9 september zou Badr het tijdens GLORY 88 opnemen tegen James McSweeney in het heavyweight main event. Dit ging echter niet door, omdat Badr niet wilde vechten als gevolg van de verwoestende aardbevingen in Marokko.

Titanenstrijd

Badr gaat het 7 oktober opnemen tegen Uku Jürjendal uit Estland. De reden dat de Golden Boy niet weer tegen McSweeney gaat vechten is redelijk simpel. “Hij was niet beschikbaar op deze datum”, zegt matchmaker van GLORY Robbie Timmers. Het belooft een ware titanenstrijd te worden, Badr Hari is nummer zes in het zwaargewicht en Jürjendal nummer negen.

Hier nog een aantal highlights van zieke KO’s van Badr, om een beetje warm te worden voor 7 oktober.

Reageer op artikel:
Kickbokslegende Badr Hari maakt binnenkort eindelijk comeback in de ring
Sluiten