Will Smith en Martin Lawrence zijn terug met de eerste trailer van Bad Boys For Life

redactie 5 Sep 2019 Entertainment

Het heeft 17 jaar geduurd, maar de mannen zijn terug! De officiële trailer van Bad Boys For Life is net uit. Het iconische detective duo Mike Lowrey (Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) schitteren nog één laatste keer op het grote doek.

Een trilogie is altijd beter

Een hele tijd geleden alweer in 1995 kwam de eerste Bad Boys film uit. Met nog een jonge Will Smith en Martin Lawrence. Inmiddels zijn de twee heren geliefde gezichten in het bekende Hollywood, maar toen de eerste Bad Boys uit kwamen waren het nog broekies. De nieuwe film is de derde binnen het rijtje en maakt de trilogie compleet.

View this post on Instagram

That’s a wrap. #BadBoysForLife 1.17.20 // ?: @willsmith

A post shared by Bad Boys (@badboys) on

Still got it

De boys zijn terug en hebben het nog steeds. Alhoewel de mannen inmiddels ietsje ouder zijn hebben zij hun status nooit verloren. You can’t fuck with the Bad Boys. We zien de mannen in stijl rijden in een spiksplinternieuwe blauwe Porsche. Met een budget van 100 miljoen dollar kunnen we een actiespektakel verwachten van de hoogste categorie. En met de hoofdrolspelers kunnen we ook de nodig portie humor verwachten natuurlijk. Zelfs de levende ‘meme’ DJ Khaled heeft een bijrolletje weten te pakken als dit geen lachen wordt weten wij het ook niet meer.

One last time

De film heeft de titel Bad Boys For Life en wordt geregisseerd door het Belgische duo Adil EL Arbi en Bilall Fallah. Online is de hype al uitgebarsten en wij gaan daar lekker in mee. In de trailer zien we de mannen tegen elkaar zeggen: One Last Time. Nou kom maar op! Het laatste avontuur van Mike Lowrey en Marcus Burnett is vanaf 17 januari 2020 te zien in de bioscoop.

Reageer op artikel:
Will Smith en Martin Lawrence zijn terug met de eerste trailer van Bad Boys For Life
Sluiten