Verlossend nieuws! Bad Boys 3: Bad Boys For Life volgend jaar op het witte doek

redactie 4 Feb 2019 Entertainment

Vorig jaar schreven we al over het begin van de opnames van Bad Boys 3: Bad Boys For Life. Het was dan ook wel even geduld hebben voor de fans, want het was 2003 toen Bad Boys 2 voor het laatst op het witte doek verscheen. Feel old yet? De film zal zoals gewoonlijk weer een fijne mix van keiharde humor en ongepast veel geweld worden. Precies zoals wij het graag willen zien. De film draait naar verwachting vanaf 16 januari 2020 in de Nederlandse bioscopen.

In Bad Boys 3 zullen Mike Lowrey (gespeeld door de enige echte koning, Will Smith) en Marcus Burnett (Martin Lawrence) het gevecht aangaan met een moordenaar. Deze knaap wil wraak nemen op onze Bad Boys omdat ze eerder zijn broer koud hebben gemaakt.

Onzekerheid

Dat de derde film er überhaupt nog zou komen na grofweg 15 jaar is niet altijd even zeker geweest. In 2017 gaf Will’s partner in crime, Marcus, aan nog niet overtuigd te zijn over de komst van een vervolg. Veel geruchten en speculaties later was daar dan toch de verlossende bevestiging van de boys, in de vorm van een filmpje op Insta. Thank god voor ons dat hij toch heeft besloten mee te doen. Want, wat is Mike zonder Marcus?

View this post on Instagram

It’s been a LOOOONG time Coming. But now it’s Here! @BadBoys For Life ? We back!! @martinlawrence

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Eerste beelden Bad Boys 3 

Op de Instagram  van Will Smith kunnen we al zien hoe de karakters in de film er uit zien. Het uiterlijk is niet heel verassend maar toch nice om te zien dat we na al die jaren het legendarische duo weer aan het werk mogen zien.

View this post on Instagram

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! 🙂 @badboys ⁣ ⁣ ?: @westbrook @jas

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Reageer op artikel:
Verlossend nieuws! Bad Boys 3: Bad Boys For Life volgend jaar op het witte doek
Sluiten