BACARDÍ x Filling Pieces geven dikke ADE-feesten waar jij bij wil zijn

Het is de week van het Amsterdam Dance Event! Met meer dan 1.000 feesten valt er nogal wat te kiezen. Om hun samenwerking extra kracht bij te zetten, gaan BACARDí en Filling Pieces vier dikke feesten organiseren in de volledig omgebouwde flagshipstore van het streetwear merk. Dat pakken ze direct heel goed aan, want er staat een dijk van een line-up geprogrammeerd. En ja, daar kun jij gratis en voor niets bij zijn. 

Afgelopen zomer werd de samenwerking tussen BACARDÍ en Filling Pieces gelanceerd op Lowlands. Dat heeft geresulteerd in deze dikke collectie van de twee merken. Deze week komen lifestyle, mode en muziek op een unieke wijze samen in vier sicke ADE-feesten. Met dj’s als Patrick Mason en Philou Louzolo op de line-up hopen we dat ze bij Filling Pieces het dak er stevig op hebben geschroefd, want dit worden vlammende feesten die je mee terugnemen naar de legendarische BARCARDÍ-familiefeesten van weleer.

Bacardi x Filling Pieces
De capsule collectie van BACARDÍ & Filling Pieces.

Alles komt hier samen: party, een dancefloor-ready capsule collectie, een internationale line-up en perfecte serve cocktails in een BACARDÍ speakeasy bar, die je mee terugneemt naar de roemruchte speakeasy barren uit de jaren ’20.

Registreren!

De BACARDÍ x Filling Pieces ADE- event vinden plaats van donderdag 19 oktober tot en met zondag 22 oktober. De flagshipstore gaat elke dag om 11:00 uur open, waar jij de nieuwe collectie kan shoppen. Vanaf 18:00 uur is de winkel alleen toegankelijk op aanmelding. Wat je daarvoor moet doen? Op het Instagramaccount van Filling Pieces wordt elke dag om 11:00 uur een story geplaatst met een RSVP-link. Meld je aan via de link en zorg dat jij bij onderstaande feesten bent. Als je eenmaal binnen bent dan kun je uiteraard genieten van een verfrissende BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Fluffy Pineapple of BACARDÍ Caribbean Colada. Dansschoenen aan en gaan!

Donderdag 19 oktober

Op donderdag kun je je verwachten aan een geweldige line-up met onder andere Jarreau Vandal, MISA en Vanfox. De sfeer zal elektrisch zijn, en je kunt genieten van geweldige muziek en cocktails bij de BACARDÍ speakeasy bar. Smeer die heupen maar alvast, want dit wordt swingen.

Bacardi x Filling Pieces

Vrijdag 20 oktober

Je ADE-weekend lekker van start gaan? Met artiesten als Niomi, Cincity en Stewww zit dat wel snor. Dit belooft minstens zo’n onvergetelijke avond te worden. Tot 00:00 uur kun je hier los. Duik je daarna nog verder de nacht in of spaar je je krachten nog een beetje voor de zaterdag en zondag?

Bacardi x Filling Pieces

Zaterdag 21 oktober

Misschien niet onverstandig, als je nagaat dat op zaterdag fenomeen Patrick Mason hier de boel op z’n kop gaat draaien. Als er iemand in de afgelopen twee jaar als een komeet door DJ-land is geschoten, dan is het de extravagante Patrick Mason met z’n energie sets wel. De beste danser van de avond? We verklappen alvast dat dat Patrick zelf gaat zijn.

Bacardi x Filling Pieces

Zondag 22 oktober

Als je er echt geen genoeg van kan krijgen dan kun je de zondag nog aftoppen met Stewww Soundsytem en Beace. Een ideale afsluiting van een onvergetelijk weekend vol muziek, mode en cocktails. Oh, en als je er dan toch bent, kun je dan gelijk dat leren jack of die hoodie voor ons meenemen? Dat zijn fashion items die wij in onze garderobe willen hebben.

Bacardi x Filling Pieces

Bij zijn is meemaken

Dus, kies je favoriete avond, zorg dat je een plekje op de gastenlijst verovert, en maak je klaar om te feesten op deze evenementen tijdens een heerlijk weekje ADE.

En vergeet niet de BACARDÍ® X Filling Pieces capsule collectie te checken. Je kunt de collectie vanaf 19 oktober kopen in de pop-up flagshipstore van Filling Pieces aan de Spuistraat 168 in Amsterdam, of als je niet in de stad bent, is de collectie vanaf 18 oktober online verkrijgbaar via de vrienden van Filling Pieces.

Leef met passie. Drink verantwoord.

Reageer op artikel:
BACARDÍ x Filling Pieces geven dikke ADE-feesten waar jij bij wil zijn
Sluiten