Deze cocktails moet jij proberen in het kader van Rum Month

Het laatste weekend van juli is gearriveerd. Het uitgelezen weekend om met je vrienden nog even te genieten van Rum Month. Haal de shaker maar tevoorschijn, wij delen een paar cocktails waar jij van gaat genieten.

Rum Month

Zeg je rum, dan denk je al snel aan Bacardí. Ter ere van Rum Month heeft de rumgigant speciaal een nieuwe fles op de markt geslingerd: Bacardí Caribbean Spiced Rum. De ideale metgezel voor een fruitige, zoete, zinderende cocktail met een volle, rijke doch subtiele smaak.

Caribbean Spiced Rum

In de fles komen de meest verleidelijke smaken uit het Caribische gebied samen. Denk aan romige specerijen, ananas, kokoswater en kokosbloesem. Uiteraard gerijpt in een eikenhout, wat op formidabele wijze doorsijpelt wanneer jij je lippen zet om een slok te nemen van deze nieuwe alcoholische versnapering uit Puerto Rico. Trommel je vrienden op en probeer onderstaande recepten vooral eens uit.

Caribbean Coloda

Caribbean & cola

Verkrijgbaar

Toch niet zo’n zin om zelf aan de slag te gaan? Je kunt de tropische rum ook vinden in bars door het hele land. De nieuwe BACARDÍ Caribbean Spiced rum is nu verkrijgbaar bij Gall & Gall en de betere slijterijen voor een prijs van €26,99. Meer info over de nieuwe fles check je op bacardi.com.

Reageer op artikel:
Deze cocktails moet jij proberen in het kader van Rum Month
Sluiten