Dit zijn de top-10 heetste babes in games

redactie 1 mrt 2019 Entertainment

Ieder excuus om te gamen is een goeie. En wat maakt gamen nog leuker? Juist. Babes in games. Een mooie gelegenheid om een top-10 samen te stellen van de mooiste lekkerste en badass chicks in games. Zit je favoriet er tussen?

Toch maar even wat regeltjes opstellen voor onze top-10. Per franchise kiezen we een dame dat ons het best aanspreekt. De selectie zal bestaan uit karakters die in recente games voorkomen en niet te vergeten, zeer populair zijn onder cosplayers. Sommige hotties zijn zelfs in motion-capture vastgelegd. Dat betekent dus dat wat je virtueel ziet, ook bestaat in real life. Dus zet je rumble controller maar op standje hoog, hier komen ze!

Freya, God of War

Freya God of WarAaah Freya, de heks uit de immens populaire PlayStation 4 exclusive, God of War. Dit is een mooi voorbeeld van een echte power chick met sterke magische krachten. Ze heeft veel te verduren gehad. Laat je niet misleiden door haar schoonheid, want ze heeft nogal wat lijken in de kast. Spoiler alert voor God of War: ze is namelijk de ex-vrouw van Odin, een van de Noorse mythologische goden. Plus dat ze een wat onhandige zoon heeft die zich telkens weer in de nesten werkt. Freya’s karakter is in de game met facial capturing en voice acting vastgelegd door de mooie Danielle Bisutti (zie foto hieronder0). Al met al, je mag haar spotten, maar moet niet met haar spotten.

View this post on Instagram

Poster do filme do God of War 😲 Brinks é um pôster criado por fãs, mas que ficou bom, ficou!!!

A post shared by God of war (@godofwarbr) on