Awakenings maakt heerlijke line-up voor Summer Festival ’24 bekend

Laat de zomer van 2024 maar komen! Niet alleen omdat we die koude dagen nu al beu beginnen te worden, maar ook omdat we razend enthousiast zijn over line-up van het aankomende Awakenings Summer Festival. Deze staat klaar om technoliefhebbers te trakteren op een ongekend muzikaal spektakel. Ze hebben zojuist de verrukkelijke line-up gedeeld, waarbij de crème de la crème van de internationale techno scene weer bij elkaar komt. 

Van 5 tot 7 juli verandert het terrein in Hilvarenbeek in het epicentrum van de mondiale techno scene. Dat allemaal met een waanzinnige line-up die meer dan 125 artiesten bevat. Na het succes van de tweede editie belooft het festival dit jaar een nog meeslepender en diverser techno-avontuur te worden. Zo’n beetje alle verschillende genres binnen de techno komen aan bod.

Line-up

Internationale grootheden zoals Amelie Lens, Tale of Us, Adriatique, Adam Beyer b2b Joseph Capriati, FJAAK, Richie Hawtin, Camelphat, en vele anderen zullen het podium betreden. Awakenings blijft trouw aan zijn belofte van diversiteit, met een scala aan geluiden die elke techno-enthousiasteling zal aanspreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Verschillende smaken

Ook dit jaar blijft Awakenings lekker bij zichzelf om het publiek te trakteren met verschillende smaken. Voor de liefhebbers van harde techno zijn er namen als 999999999, Kobosil, Indira Paganotto, I hate models, Cera Khin, Nico Moreno. Wil je toch liever wat meer funky tunes horen? Ook dan zit je op Awakenings helemaal goed. Dan brengen Honey Dijon, Mochakk, Chris Stussy, Paco Osuna en Vintage Culture jou de perfecte dosis die je nodig hebt.

Favorieten (en talent)

Voor de liefhebbers van cutting-edge techno is er goed nieuws, want Awakenings brengt favorieten als Anetha, Freddy K, SPFDJ, Patrick Mason, Daria Kolosova, Speedy J. Geïnspireerd door het succes van vorig jaar zullen Kölsch en Kevin de Vries een lekkere b2b verzorgen.

Maar Awakenings zou Awakenings niet zijn als er geen kans zou worden gegeven aan nieuw en opkomend talent. Dit jaar introduceert het festival opkomende sterren als AMÉMÉ, Space 92, Estella Boersma en Mha Iri, waardoor de line-up ook nog eens een frisse en dynamische touch krijgt. Precies wat je wil.

Camping

Nog even over de camping dan, altijd handig om te weten. Vanwege de enorme vraag heeft Awakenings de camping uitgebreid. Zo kan je nu een tukkie doen op de Grand Camping als je dichtbij het terrein wil zitten. Geef je toch liever de voorkeur aan wat meer comfort? Dan kan je altijd terecht op het Relax Resort. Wat nieuw is in komende editie zijn de vriendenvelden op de Grand Camping, waar een campingplek voor 5-10 vrienden wordt gereserveerd, inclusief privévoorzieningen. Lekker makkelijk!

Tickets

Jij wil bij Awakenings Summer Festival zijn? Natuurlijk wil jij hier bij zijn! Kaartverkoop voor Awakenings Summer Festival 2024 begint vanavond om 20:00 uur via Awakenings. Zie je daar!

Reageer op artikel:
Awakenings maakt heerlijke line-up voor Summer Festival ’24 bekend
Sluiten