Er komen maar liefst drie te gekke Avatar The Last Airbender-films aan

Tekenfilms zijn misschien niet aan iedereen besteedt, dat kunnen wij ons heus wel voorstellen. Maar iedereen die na 2005 nog op de middelbare school heeft gezeten moet haast wel een fan zijn van Avatar The Last Airbender. De legendarische tv-serie werd in 2010 opgevolgt door een film waar de die hard fans van de serie waarschijnlijk van over hebben staan geven. Nu zijn er dus maar liefst drie nieuwe Avatar-films aangekondigt over het jongetje met de blauwe pijl op zijn hoofd. Gelukkig belooft dit wél iets goeds te worden.

Zoals jullie waarschijnlijk ook wel weten zijn wij geen groot fan van zogenaamde sequels. Soms moeten de grote studio’s maar eens leren om een project los te laten als het op dat moment perfect is. Dat had ons eerder bijvoorbeeld al de laatste drie delen van Star Wars kunnen besparen, maar goed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Avatar: The Last Airbender (@avatarthelastairbender)

Avatar The Last Airbender

Het goede nieuws van de aankomende drie films van Avatar The Last Airbender is dat besloten is om verder te gaan met een succesformule. Zo gaan de originele bedenkers van de animatieserie direct betrokken zijn bij het maken van de drie nieuwe titels. Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko gaan helpen met de productie terwijl de regie in handen ligt van Lauren Montgomery.
Daarnaast neemt good old Nickelodeon in samenwerking met Paramount de animaties voor zijn rekening. Als je nog over een fris geheugen beschikt zal die eerste naam je in ieder geval veel goed doen. De originele serie over Aang, Katara en Sokka werd namelijk altijd op Nickelodeon uitgezonden. Helaas is er verder nog maar weinig bekend over de aankomende films. We zouden jullie dolgraag een trailer willen laten zien, maar het mocht nog niet zo zijn. Als dat moment er wel komt zijn wij er natuurlijk als de kippen bij.

Tot die tijd kan je natuurlijk altijd nog de originele drie seizoenen gaan bingewatchen. Daar ben je ook wel een paar dagen zoet mee.

Reageer op artikel:
Er komen maar liefst drie te gekke Avatar The Last Airbender-films aan
Sluiten