Internet gaat los op video van kat die miauwt in autotune

redactie 13 mrt 2019 Entertainment

Joaquin Baldwin is een animator die werkt voor Disney en elke ochtend zit zijn kat als een malle te miauwen. Daarom kwam de beste man op het briljante idee om hiervan een video te maken en er met een app een autotune-effect overheen te gooien. Dit filmpje is nu compleet viral gegaan omdat andere katten er helemaal van door het lint gaan.

First things first

De video waarin de kat zingt als T-Pain moet je gewoon gelijk even checken zodat je weet waar we het over hebben. Eronder staat een korte video van hoe twee katten erop reageren. De beesten worden er zelfs agressief van!

Voloco

Het filmpje werd zo populair omdat mensen constant reageren hoe vreemd hun katten zich gedragen als ze het horen. Uit eigen ervaring kunnen we dan ook zeggen dat het echt werkt. Je arme beest weet niet wat hem overkomt als hij de onnatuurlijke geluiden hoort. De app die hiervoor gebruikt wordt heet Voloco en is gratis te downloaden. Misschien heb je al iemand in je vriendengroep horen klooien met deze app. Het levert in ieder geval meerdere geniale beelden op, zoals deze guy die een verdrietig liedje zingt omdat zijn auto compleet ondergesneeuwd is:

Reageer op artikel:
Internet gaat los op video van kat die miauwt in autotune
Sluiten