Australische gasten hebben het ultieme chill-voertuig in elkaar geknutseld

redactie 1 Sep 2019 Entertainment

We hebben allemaal wel eens geen zin om naar de supermarkt te lopen voor een klein boodschapje. Deze Australische guys hebben daar wat op verzonnen, het ultieme chill voertuig. Ze hebben namelijk een motor gemonteerd in hun chille lounge stoelen en touren daarmee door de stad.

Als wij geen zin hebben om te lopen, pakken we de fiets of scooter. Sommige pakken zelfs de waggie voor een reisje van een paar honderd meter, maar deze geniale knapen uit Newcastle, New South Wales kunnen lekker in hun luie stoel blijven zitten. Er zit namelijk een motor in waardoor ze er easy mee naar de supermarkt kunnen.

View this post on Instagram

Just cruising #lazyboymc #newcastle #fkn_newy

A post shared by LazyBoy MC (@lazyboymc) on

Lazy Boy MC

De creatie heeft een naam, namelijk Lazy Boy MC. De naam zegt alles over de reden dat het voertuig is ontwikkeld. Heerlijk in je ultieme chill stoel naar de kroeg om een biertje te vatten met je maten. Fietsen is misschien wel sneller, maar je wilt ook een stukje comfort als je onderweg bent. Daarnaast maak je mensen die je tegenkomt ook blij. Je bezorgt ze honderd procent zeker een glimlach als je voorbij rolt. Op social media gaan mensen er in ieder geval al los op. Iemand stelt namelijk dat het zijn dag helemaal goed heeft gedaan. Dat kun jij mooi gebruiken als argument als iemand je voor luilak uitmaakt als je in je chill stoel zit te touren.

View this post on Instagram

Quick stop at the pub. #browncardigan #lazyboymc #yeahtheboys #newcastle #newcastlensw #foghornbrewhouse #mobilityscooters #bespoke #customrides

A post shared by LazyBoy MC (@lazyboymc) on

Reageer op artikel:
Australische gasten hebben het ultieme chill-voertuig in elkaar geknutseld
Sluiten