Augmented Reality wordt de shit

Redactie 11 feb 2017 Entertainment

We hebben een glimp mogen ontvangen van hoe het er waarschijnlijk over 20 jaar allemaal uit gaan zien. Weet je nog? Pokémon Go. Kuikduin liep over van de doorgedraaide enthousiastelingen op zoek naar die ene Blastoise.

De verwachtingen rondom Virtual Reality en Augmented Reality zijn nu hoger dan ooit. We hebben toch ook al de voorbeelden gezien waar je vanuit je mancave via een VR-bril zo je favoriete porno set kan binnenstappen?

Heel ver is het allemaal nog niet maar de eerste stappen worden zeker al gezet met gamen via Augmented Reality. Een game spelen dat inspeelt op jouw realistische omgeving en daar de elementen van de game in verwerkt. Hoe dat eruit ziet? De nieuwe Microsoft Hololens Headset heeft nog geen release datum maar hier worden we wel enthousiast van.

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn van Augmented Reality als dé shit van de toekomst dan gebeurt dat nu wel. Het populaire Steam-spel Portal, waarin je puzzels oplost om tot een bepaald eindpunt te komen en daar komt door portals te creëren is getest. In AR ziet dat er dus zo uit. Laat de X-rated AR maar komen.

Reageer op artikel:
Augmented Reality wordt de shit
Sluiten