Audio Obscura gaat traditioneel de Loft op z’n kop zetten met een paar dikke ADE-party’s

Nog twee weken en ADE is in volle hevigheid losgebarsten. Vijf dagen langs staat Amsterdam in het teken van elektronische muziek. Van grote feesten als Awakenings tot intieme clubs als Radio Radio, alle venues in onze hoofdstad zijn helemaal in de ban van party’s. Zoals altijd heeft Audio Obscura de schitterende Loft in de A’dam Toren weer geclaimd voor een paar dikke party’s met het mooiste uitzicht van de stad. 

De feesten in de Loft heb je ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen op de socials. Van after hour party’s in de vroege ochtend tot de closings van ADE. De grootste DJ’s hebben hier hun dikste tracks laten horen. Solomun, Tale of Us, Âme, Colyn en ga zo nog maar effe door. Nu heeft Audio Obscura hun line-up gedeeld.

Line-up

Terwijl dat zonnetje heerlijk opkomt zal een van Audio Obscura’s vertrouwde gezichten Adriatique een dikke set gaan draaien. Vanaf 07:00 uur zijn zij aan de beurt om de doorhalers en frisse mensen een heerlijke zondagochtend te geven.

Als dat feest erop zit wordt de Loft schoongeveegd, waarna ze zich alweer opmaken voor de volgende party. Met zonsondergang hebben ze Bonobo gestrikt, die vanaf 16:00 een heerlijke sessie gaan draaien samen met DJ Tennis. Dat wordt een heerlijke zondag van ADE.

Tickets closing Audio Obscura ADE

Wees er snel bij, de voorverkoop begint op volgende week woensdag 11 oktober. Je zal je voor beide feesten moeten registreren. Schrijf je in en ga lekker met de voetjes van de vloer op deze heerlijke tunes. Zonder pre-registratie kan je niet deelnemen aan de pre-sale. Registreer je hier voor Audio Obscura w/ Adriatique en hier voor Audio Obscura w/ Bonobo b2b DJ Tennis. De pre-sale start 11 oktober om 20:00 stipt. Succes met kaartjes bemachtigen!

Reageer op artikel:
Audio Obscura gaat traditioneel de Loft op z’n kop zetten met een paar dikke ADE-party’s
Sluiten