Het magistrale Audio Obscura dropt bomvolle line-up voor ADE 2022

Het state of the art Audio Obscura maakt vandaag zijn line-up bekend voor het Amsterdam Dance Event 2022. De events van Audio Obscura waren de afgelopen jaren een must see en aan de line-up af te lezen wordt dit jaar ook onvergetelijk. Het technocircus zal dit jaar weer drie dagen zij vleugels neerstrijken in de RAW-factory te Amsterdam. Hou 20, 21 en 22 oktober dus maar vrij in de agenda. 

Mocht je de evenementen van Audio Obscura nog niet kennen dan mis je echt wat. We hebben het wel eens over FOMO en bij deze events is dat terecht. Allereerst draaien ze geweldige techno, ten tweede zijn de lichtshows van het kaliber ‘Tomorrowland’ en ten derde kiezen ze de meest gruwelijke locaties uit voor het vieren van een feestje. Dat belooft ditmaal niet anders te zijn.

Line-up ADE 2022

Woensdag 19 tot en met zondag 23 oktober vindt het jaarlijkse spektakelstuk Amsterdam Dance Event plaats. Tijdens deze dagen worden de beste artiestene en organiatoren ons land ingevlogen om dit tot het ultieme dancefeest te maken. Audio Obscura is een van die feestjes die je dan ook niet mag missen. Niet in de laatste plaats door de artiesten die er komen optreden. Dit jaar trakteert de organisatie zijn bezoekers opnieuw op de meest cutting-edge underground legendes zoals Adriatique, Âme, Anetha, Blawan b2b SPFDJ, Dax J, Ellen Allien, Hector Oaks, Mano Le Tough, en vele anderen op het hoofdkwartier van G-Star.

Audio Obscura ADE 2022
Foto: Instagram/@audioobscura

Special guest thursday

Voor donderdag 20 oktober is een zeer speciale line-up samengesteld en zullen de meest geliefde “Audio Obscura artiesten” gezamenlijk terugkeren op het podium in de RAW Factory. De line-up voor deze special zal binnenkort aangekondigd worden. Wij zullen julie dan ook op de hoogte houden van dit aankomende technofeestje. Oh, twee tips zorg dat je je even aanmeld voor de pre-register via deze link en boek alvast een hotel of Airbnb.

Reageer op artikel:
Het magistrale Audio Obscura dropt bomvolle line-up voor ADE 2022
Sluiten