Astronaut krijgt relatiehulp uit onverwachte hoek in Spaceman

De afgelopen jaren wist Netflix de ene na de andere top film of serie uit te brengen en daar gaat ze in 2024 gewoon lekker mee door. Binnenkort kunnen we een sci-fi film verwachten uit de stal van de streamingsdienst en pakt een wel heel bekende acteur de hoofdrol in deze potentiele topper.

Als het aan Netflix ligt gaan we binnenkort de ruimte in met deze sci-fi topper. In deze film zien we een astronaut die tijdens zijn ruimtemissie realiseert dat zijn relatie op aarde op het spel staat, en blijkt hij tijdens zijn one man mission plots niet alleen te zijn in zijn ruimteschip.

Spaceman

We hebben er al eens eerder over geschreven vlak voor de feestdagen, al kunnen wij ons wel voorstellen dat je het verhaal niet helemaal meer helder hebt. Komt ‘ie nog een keer dan. In Spaceman krijgen we het verhaal te zien van astronaut Jakub, die de ruimte in wordt gebonjourd voor een maandenlange ruimtemissie. Zijn taak? Hij moet in de ruimte wat mysterieus stof vervaardigen, waarmee onderzoek gedaan gaat worden. Tijdens de reis realiseert Jakub zich dat de relatie met zijn vrouw op het spel staat, maar dat proberen te fixen wordt knap lastig als jij flink wat lichtjaren bij je geliefde vandaan bent.

Onze astronaut krijgt hulp uit onverwachte hoek, want een buitenaards wezen lijkt aan boord van het schip te zitten en maakt het zijn missie om Jakub te helpen met zijn relatieperikelen.

Cast Spaceman

We verklapten het al even in de intro, maar de rol van Jakub wordt vertolkt door een wel heel bekende acteur. Niemand minder dan Adam Sandler pakt met deze film de schijnwerpers. Niet alleen Sandler is een bekend gezicht in de cast, ook Carey Mulligan, die Jakub zijn vrouw speelt, is in de film te zien. Haar kennen we nog van haar rol in de Netflix hit Maestro. Leuk al die bekende acteurs, maar is het script ook een beetje om over naar huis te schrijven? Zeker weten, want niemand minder dan Johan Renck neemt het regiewerk op zich. Hij won onlangs een Emmy voor zijn serie Chernobyl. Dat zit wel snor, lijkt ons zo.

In maart kunnen we zien of het onze Jakub lukt om zijn relatie vanuit ‘outer space’ te redden. De 1e van de maand kan je in de agenda zetten, want dan staat Spaceman op de streamingsdienst. We werden eerder al verwend met een teasende trailer, maar de gehele trailer staat nu online. Daar ben je benieuwd naar, snappen we. Heb jij effe geluk want die trailer hebben we voor je. Hieronder check je ‘m!

Reageer op artikel:
Astronaut krijgt relatiehulp uit onverwachte hoek in Spaceman
Sluiten