We krijgen alvast een sneak peek van de Aston Martins die we terug zien in Bond 25

redactie 13 Aug 2019 Machines

James Bond gaat het nog lastig krijgen in Bond 25. Niet omdat hij bad guys moet bevechten, dat vertrouwen we hem wel toe. Nee hij heeft een aardig wagenpark waar hij uit kan kiezen, stuk voor stuk Aston Martins uiteraard. Hij heeft onder andere de DB5, V8 en de splinternieuwe Valhalla tot zijn beschikking.

Op het Instagramaccount van 007 wordt al een sneak peek gedeeld van alle waggies voor de Bond 25-workshop. Helaas zijn dit waarschijnlijk niet alle bolides die Daniel Craig in de film onder zijn kont krijgt. Maar man wat zijn wij jaloers want de Aston Martin DB5, Rapide-E, V8 en de Valhalla zijn sowieso bevestigd.

View this post on Instagram

Here’s a sneak peek behind the scenes of the @astonmartinlagonda workshop for #Bond25 #DB5 #V8Vantage #AstonMartinValhalla

A post shared by James Bond 007 (@007) on

Aston Martin Valhalla

Een tijd geleden is de AM-RB 003 omgedoopt tot de Valhalla. James Bond heeft de primeur op daarmee wat rubber te verbranden op het asfalt. Niemand kan 007 nog wat maken want deze wagen zit in drie seconden op de honderd kilometer per uur. Daar zorgt de V6 hybride motor voor die ongeveer 1000 pk produceert. Met een topsnelheid van 320 kilometer per uur is geen bad guy meer veilig.

Aston Martin James Bond
Bron: Wikipedia

Aston Martin Rapide E

Eerder dit jaar zag de volledig elektrische Rapide E het licht, mocht even duren. In 2015 werd deze bolide namelijk al aangekondigd door de Britse autofabrikant. In samenwerking met Williams Advanced Engineering is het er uiteindelijk toch van gekomen. Als je de juiste skills hebt trek je in vier seconde ongeveer naar de honderd kilometer per uur en de topsnelheid ligt op 250 kilometer per uur. We zijn vooral benieuwd hoe dat klinkt in de film, een razendsnelle achtervolging met een elektrische auto.

Aston Martin James Bond
Bron: YouTube

Aston Martin DB5

Tja, moeten we het hier nog over hebben. De Aston Martin DB5 is natuurlijk een klassiekertje. We hebben 007 daar al zien rond rijden in Tomorrow Never Dies (1997), Casino Royale (2006), Skyfall (2012) en Spectre (2015). In Bond 25 zien we Daniel Craig dus weer in deze klassieke bolide.

Aston Martin James Bond
Bron: YouTube

Aston Martin V8

Een wat robuustere wagen dan de gestroomlijnde modellen van Aston Martin. De auto werd tussen 1970 en 1989 geproduceerd en is qua uiterlijk amper veranderd. Daardoor kun je deze ook herkennen uit andere films waarin James Bond er allerlei gekke stunts mee uithaalde. Voor de autoliefhebber valt er bij Bond 25 in ieder geval genoeg te genieten. Wij kunnen haast niet wachten.

Bron: Manners

Reageer op artikel:
We krijgen alvast een sneak peek van de Aston Martins die we terug zien in Bond 25
Sluiten