Slaap onder het noorderlicht in deze waanzinnige Arctic Fox Iglo

redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Voor veel mensen staat het zien van het noorderlicht wel op het bucketlijstje. Iets voor echte avonturiers. Wij hebben hier de plek voor je, waar je dit echt perfect kan doen. Diep in de besneeuwde bossen van Finland, vind je deze Arctic Fox Iglo. Hier bekijk je het noorderlicht zo vanuit je warme bedje. Is dat niet effe heerlijk?

Hoe vet is dit: deze ‘iglo’ is voorzien van een panoramisch dak, waardoor je een gruwelijk uitzicht hebt over de omgeving. Omdat je in dit dunbevolkte gebied heel erg weinig last hebt van de zogeheten ‘lichtvervuiling’, staan deze hutjes echt op de perfecte plaats voor het checken van dit bijzonder vette natuurverschijnsel.

Arctic Fox Iglo

Wat is nou een vakantie zonder een beetje luxe? Inderdaad. Je hoeft je tijdens een verblijf in één van deze iglo’s geen zorgen te maken over het comfort. De huisjes zijn voorzien van een keukentje, een badkamer, privésauna en een slaapkamer. De ramen die het mooie uitzicht bieden zijn verwarmd, zodat er geen sneeuw op blijft liggen. Dat wordt dus geen kramperen, maar lekker genieten. Een nachtje in dit huisje kost je tussen de vier en vijfhonderd euro per nacht. Dat is nog wel het overwegen waard, toch?

Reageer op artikel:
Slaap onder het noorderlicht in deze waanzinnige Arctic Fox Iglo
Sluiten