Een week leven als Aquaman: de redder in nood

Redactie 21 apr 2019 Entertainment

Erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Een van de oprichters van Justice League. Superheld van de onderwaterwereld. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan de koning van de zeven zeeën: Aquaman.

Arthur Curry (Jason Momao) wordt geboren na een romance tussen de koningin van Atlantis (Nicole Kidman) en een alleraardigste vuurtorenwachter (Temuera Morrison). Helaas roept de plicht voor de koningin van Atlantis en moet ze terug naar de onderwaterwereld. Maar Arthur blijkt een bijzonder geval. Zowel op het land, als in de donkere krochten van de oceaan weet hij te overleven. Aan hem de schone taak om terug te keren naar Atlantis en de koning te worden van Atlantis. Alleen moet hij op weg naar de troon wel eerst zien af te rekenen met een aantal hardnekkige obstakels. Het resultaat is een avonturenfilm die barst van de actie en zich afspeelt in de adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën.

Tweede avontuur als Aquaman

Het is wat ons betreft een van de beste superheldenfilms die DC Comics gemaakt heeft. Onze hoofdredacteur is zelfs zo’n enorme fan, dat hij besloot om een week in de schubberige huid van Aquaman te kruipen. Deze week zul je zijn avonturen volgen op FHM.nl. Vandaag zijn tweede avontuur als hij met zijn superkrachten een vrouw uit de brand denkt te helpen.

Nu op Blu-Ray en DVD

We hebben goed nieuws, want Aquaman is nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD en beschikbaar via video on demand zodat jij ‘m op je home cinemaset nog een keer eindeloos kunt bekijken. Ga je van genieten, neem dat van ons aan. Hier kun je de Blu-Ray of DVD van Aquaman bestellen!

In samenwerking met Warner Bros

Reageer op artikel:
Een week leven als Aquaman: de redder in nood
Sluiten