5 handige apps om effectiever te werken

Redactie 9 aug 2018 Entertainment

Effectiever werken om minder stress te ervaren en van meer vrije tijd te genieten.. Dat wil toch iedereen? Tussen willen en kunnen zit ook nog een verschil. Gelukkig kun je tegenwoordig van veel handige apps gebruik maken om je te helpen. Wij geven je 5 handige apps om effectiever te werken.

1. Clear voor iOS
Je kunt al veel tijd besparen door gebruik te maken van takenlijstjes, maar je kunt ook een app inzetten om effectiever om te gaan met deze to-do lijstjes. Clear is een app die je helpt je takenlijsten te beheren en controleren. Je kunt goed customizen en het is mogelijk om reminders in te stellen. Heb je een Apple Watch? Dan kun je ook hierop notificaties van de app ontvangen.

2. Dunno voor iOS
Informatie zoeken kost tijd en deze tijd heb je niet altijd. Daarnaast kun je ook niet alles onthouden. De app Dunno verzamelt informatie voor jou als je hier zelf geen tijd voor hebt. Vervolgens kun je de informatie op ieder moment nalezen. Voer het onderwerp in waar je informatie over nodig hebt en sluit de app af. De app gaat nu voor jou alle relevante informatie van internet halen.

effectiever werken

3. GoodReader voor iOS
GoodReader is een ideale app als je veel met pdf-bestanden werkt. Je kunt een pdf-bestand op je toestel openen en vervolgens direct aantekeningen maken in het document zelf. Dit bespaart veel tijd en zorgt ervoor dat je een stuk effectiever werkt. Uiteraard kun je het bestand opnieuw opslaan met al je aantekeningen in het document.

4. Any.do voor Android, iOS en Chrome
Kun je wel wat extra productiviteit gebruiken? Dan is de app Any.do een goede keuze. Deze app biedt je veel mogelijkheden, zoals het ontvangen van reminders, het bijhouden van een agenda en het beheren van takenlijsten. De app is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een virtuele assistent geïntegreerd om taken uit te voeren als jij iets anders te doen hebt.

effectiever werken

5. AdBlock Plus voor Chrome
Je hebt vaak geen idee hoeveel tijd advertenties je kosten, totdat je gebruik gaat maken van een goede AdBlocker. De app AdBlock Plus zorgt ervoor dat alle advertenties volledig worden uitgeschakeld, waardoor je er niet meer door gestoord of afgeleid wordt. Het is in de app ook mogelijk om alleen de advertenties op bepaalde websites uit te laten schakelen.

Nóg effectiever werken?
Bovenstaande apps helpen je zeker om effectiever te werken en productiever te zijn op de gemiddelde werkdag. Wil jij je tijd beter beheren, minder stress ervaren en nóg effectiever werken? Dan is een cursus time management zeker aan te raden. Je wint er meer tijd mee dan je denkt!

Reageer op artikel:
5 handige apps om effectiever te werken
Sluiten