FHM’s Favoriete Fotografen: Anita Sadowska

Het moment is weer aangebroken om een getalenteerde fotograaf in het zonnetje te zetten. We richten vandaag onze aandacht op Anita Sadowska, een vrouw die haar camera gebruikt als een ware bron van creativiteit en daarmee adembenemende beelden vastlegt. Neem even plaats, want de klasse en schoonheid die Anita in haar foto’s weet te creëren, nemen we voor jou goed onder de loep.

Anita Sadowska is een fotografe die zich specialiseert in swimwear. Daar hebben we er natuurlijk al een aantal van voorbij zien komen, het internet staat er serieus vol mee, toch spring Anita er voor ons echt uit. Op dit moment vind je haar vaak in Londen, maar ze vliegt ook op en neer tussen Bali en Europa. Deze vluchtjes zijn het meer dan waard, ze trotseert de douanes namelijk om de mooiste dames van deze aardbol even goed op de kiek te zetten. Je hoort ons niet klagen.

Foto’s Anita Sadowska

Next level

Als je er even de tijd neemt om haar foto’s rustig te bekijken, dan herken je al snel een eigen stijl. In de loop der jaren heeft Anita deze stijl volledig eigen heeft gemaakt. Op deze manier tilt Sadowska haar fotografiekunsten naar een hoger level, iets wat natuurlijk opvalt bij de buitenwereld. Precies de reden hoe ze bij ons op de radar verscheen. Wat deze kanjer extra gaaf maakt? Anita deelt naast haar kunstwerken nog meer met de buitenwacht. Deze topper is actief op YouTube, waar ze meer dan 130.000 trouwe abonnees heeft, haar video’s schieten letterlijk door het plafond. In de afgelopen drie jaar zijn ze al meer dan zeven miljoen keer bekeken. Zo krijg je net wat meer een inkijkje in het leventje van een fotografe, perfect voor wat extra inspiratie mocht je zo’n droombaantje ambiëren.

Ervaring

Met al die ervaring in de mode-industrie, deelt Anita niet alleen technische kennis, maar ook de kennis en knowhow uit de modewereld. Daarnaast deelt ze ook zogenaamde ‘fotografiekits’ die je eventueel kan bestellen, als steuntje in de rug om jouw eigen fotografieskills naar een hoger niveau te tillen. Haar reizen tussen Londen, Bali en Europa geven een extra kick aan haar werk, waardoor ze een totale bron van inspiratie is voor alle mensen met een passie voor fotografie.

Anita Sadowska

Uiteraard lichten we weer een aantal zalige kiekjes van deze topfotograaf voor je uit. Zodra je de eerste beelden hebt bekeken, snap je gelijk waarom wij zo enthousiast zijn. Enjoy!

Foto’s: Anita Sadowska 

Reageer op artikel:
FHM’s Favoriete Fotografen: Anita Sadowska
Sluiten