De Instagram-pagina van Andi Bagus blaast ons zachtgezegd omver

De Instagram-pagina van Andi Bagus laat ons bijna zelf een bikini kopen! Handgemaakte bikini’s, gedragen door de meest sexy modellen. Je zou bijna vergeten dat het een bikini webshop is. Wij zijn zo vriendelijk om jou rond te leiden over deze Instagram-pagina.

Vanuit het zonnige Bali wordt dit, inmiddels, wereldwijde bikiniplatform gerund. De vrouwelijke kunstenares Andi maakt al een lange tijd gebruik van de trend ‘gehaakte bikini’s’. Toen zij dit bedrijf begon maakten andere ontwerpers echter niet vaak gebruik van deze methode. Een echte trendzetter kunnen we wel stellen dus. De inspiratie voor nieuwe ontwerpen wordt vooral gedaan in het zonnige Bali, omringd door de meest witte stranden. Tja, wij kunnen ons wel voorstellen dat je van die omgeving inspiratie krijgt.

Andi Bagus modellen

Bij een bikini webshop kunnen fotoshoots op de vetste locaties natuurlijk niet ontbreken. Wij kunnen je alvast verklappen, de foto’s liegen er niet om. Andi Bagus komt steeds weer met de meest creatieve ontwerpen zoals het verwerken van schelpen in de topjes. Het is de bedoeling dat de bikini’s toegankelijk zijn voor iedereen, ook voor ons dus 😉

Aan mooie modellen ontbreekt het niet op de Instagram van Andi Bagus. Onder andere de prachtige Annabel North-Lewis poseert vaker voor de website. En wij snappen wel waarom. Hier alvast een kleine sfeerimpressie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANDI BAGUS (@andi_bagus)

Wie je nog meer vaak voorbij ziet komen op de pagina is Shelby Green. Met haar mooie blonde haar en felblauwe ogen representeert zij het bikinimerk als de beste!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ANDI BAGUS (@andi_bagus)

Festival lijn

Als je geluk heb je iemand deze zomer wel in een van de ontwerpen van het prachtige merk rondlopen op een festival. Hier heeft het merk namelijk een speciale lijn voor ontwikkeld. Kleine topjes, latex, parels en gekleurde franjes. De ontwerpen voldoen aan letterlijk alles om een sexy festivaloutfit af te toppen, houd je ogen dus maar goed open!

Foto: Andi Bagus

Reageer op artikel:
De Instagram-pagina van Andi Bagus blaast ons zachtgezegd omver
Sluiten