Amerikaanse tiener speelde maanden lang voor dokter in zijn eigen praktijk

redactie 19 feb 2016 Entertainment

De 18-jarige Malachi Love-Robinson uit Palm Beach, Florida heeft net even een andere hobby dan de gemiddelde tiener. In plaats van een potje FIFA met z’n maatjes of een koude, goudgele rakker soldaat maken in de kroeg leek het Malachi wel leuk om zijn eigen dokterspraktijk te openen. Dat hij verder geen dokterservaring of diploma’s heeft leek hem niet zo veel te schelen.

De naam van het alternatieve geneeskunde centrum is net zo lang als Malachi vol onzin zit: New Birth New Life Holistic and Alternative Medical Center & Urgent Care. In zijn praktijk liep het baasje compleet met witte doktersjas en stethoscoop rond om mensen te ‘helen’. Hij had er zelf werknemers, een eigen website, een openingsfeest en er hingen allerlei ‘diploma’s’ bij de beste man aan de muur.

Hij werd in de kraag gevat toen een undercover agent op bezoek kwam en recht door de onzin van de jongeman heenkeek. De welbespraakte kerel gaf na zijn arrestatie een persconferentie en hij lijkt geen spijt te hebben van zijn acties. Stiekem vinden we ‘Dr.’ Love-Robinson wel een beetje een baas.

Reageer op artikel:
Amerikaanse tiener speelde maanden lang voor dokter in zijn eigen praktijk
Sluiten